Κυριακή, Ιουνίου 24

Επιτυχημένο το 17ο τουρνουά «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα (δηλώσεις)

Για  17η συνεχόμενη χρονιά, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά μπάσκετ για μικρές ηλικίες, «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή», τιμώντας έτσι τη μνήμη των μεγάλων Κεφαλλήνων ευεργετών. Οι ίδιοι μάλιστα είχαν κατασκευάσει το συγκεκριμένο γήπεδο στα Κουρκουμελάτα.
Οι αγώνες έλαβαν χώρα στον μικρό ανοιχτό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού που είχε βάλει τα καλά του, προκειμένου να υποδεχθεί τα μελλοντικά αστεράκια του Κεφαλονίτικου Μπάσκετ και ήταν μια συνδιοργάνωση της ΚΕΔΗΚΕ, του Ιδρύματος Βεργωτή και του Α.Σ.Κ..
Το παρών έδωσαν πάρα πολλά παιδιά ηλικίας δημοτικού -γυμνασίου από τις υποδομές του Α.Σ.Κ., αγόρια και κορίτσια στα τμήματα μίνι – προμίνι, αρχάριοι, κορασίδες και παγκορασίδες, τα οποία έδειξαν να έχουν σπουδαίο ταλέντο. Έπαιξαν διασκέδασαν και όπως διακρίναμε το χαιρόταν πολύ. Άλλωστε το "ζεστό" χειροκρότημα των φίλων και των γονιών τους, αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες τους αλλά και το θέαμα που μας πρόσφεραν!
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. και μέλος του Ιδρύματος «Βεργωτή» κ. Θανάσης Μουίκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Γεωργόπουλος - Νίκος Σκλάβος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεταξάτων κ. Αντώνης Αυγουστάτος, και το μέλος του ιδρύματος κ. Άγγελος Μπενετάτος, οι οποίοι πραγματοποίησαν στο τέλος και τις απονομές των μεταλλίων.
Με την ολοκλήρωση του τουρνουά ο ουρανός των Κουρκουμελάτων έλαμψε από τη ρίψη βεγγαλικών δίνοντας ακόμη πιο όμορφο χρώμα στη διοργάνωση.
Εμείς να συγχαρούμε από την πλευρά μας το Ίδρυμα «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή», την ΚΕΔΗΚΕ και τον Α.Σ.Κ. για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση στο πανέμορφο χωριό της Λειβαθούς, ευχόμενοι να παραβρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στο ίδιο γήπεδο μετά από έναν χρόνο.
Δηλώσεις Γ. Διευθυντή ΑΣΚ κ. Θ. Μουίκη
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea
Σε λίγο πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ από το τουρνουά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου