Σάββατο, Ιουνίου 30

30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”: Επιτυχημένη παρουσίαση χθες στο Ληξούρι.... Σήμερα σειρά παίρνουν τα Φραγκάτα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις 3 παρουσιάσεις των ομάδων του 30ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που έγινε στο Ληξούρι χθες βράδυ. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα για σχεδόν 2 ώρες και κατάφεραν να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.
Την έναρξη της παρουσίασης κήρυξε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου κος Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος ετοίμασε και μια έκπληξη για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ, ενώ στις ομάδες μοιράστηκαν τοπικά δώρα και προϊόντα.
Και σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκε η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τους συμμετέχοντες!
Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στα Φραγκάτα, με μια ακόμα παρουσίαση η οποία ξεκινά στις 20.00, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» έχει στηθεί ένα ολόκληρο κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.
Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Σας περιμένουμε!!!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας:
Από το Γραφείο Τύπου













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου