Δευτέρα, Ιουνίου 25

Πρωτιά για τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης


Μεγάλη επιτυχία για τον ΚΟΑ στο Προπαιδικό τουρνουά juniors κάτω των 10 ετών που πραγματοποιήθηκε στις 23-24/06/2018 στο Ρίο, υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ.
Αναλυτικά: ο αθλητής του ομίλου μας Κοντογιάννης Ιωάννης κατέκτησε την πρώτη θέση, ο οποίος μετά από τέσσερις εξαιρετικούς  αγώνες κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να υπερισχύσει κερδίζοντας το Νο1 του ταμπλό, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με ανατροπές.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας  και στον προπονητή του κ. Μάκη Κόμητα.
Επίσης, η αθλήτρια του ομίλου μας  Πολλάτου Εριέττα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο consolation. Εξαιρετικές εμφανίσεις με υψηλή τενιστική απόδοση είχαν οι αθλητές Σιαμάνης Άγγελος και Τόλης Γιάννης, οι οποίοι έφτασαν στην οκτάδα.
Καθώς και από τους αθλητές Μοσχόπουλο Κοσμά, Πλατανίτη Σέργιο και Αλυσανδράτο Δημήτρη οι οποίοι  έχασαν σε match tie-brake.
Συγχαίρουμε επίσης  τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος
Μεσσάρης Λίο, Βασιλάτος Γεράσιμος, Πολλάτος Γεράσιμος, Μεσσάρης Σπύρος, Σιμωτάς Κωνσταντής, Χαρίσης Ηλίας, Δεληκωστόπουλος Νίκος, Ποταμιάνου Ρεγγίνα και Σιμωτά Στεφανία
Η επιτυχία μας αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επίμονης προσπάθειας, γι αυτό συγχαίρουμε τους προπονητές μας Κόμητα Μάκη και Αντωνάτο Βύρωνα.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Kefalonia Lines.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                     Η γραμματέας

                    Βινιέρης Γιώργος               Ανδρεόλα Ελένη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου