Σάββατο, Ιουνίου 16

Όμορφη ατμόσφαιρα στη σημερινή ετήσια γιορτή του Κεφαλληνιακού (Φωτορεπορτάz-Δήλωση)

Πολύ όμορφο το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, όπου ο Κεφαλληνιακός, σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» με την παρουσία αρκετών φίλων του, αλλά και γονέων των παιδιών στις κερκίδες, μετά από τα πέντε πρώτα χρόνια παρουσίας στη σύγχρονη ιστορία του, γιόρτασε το τέλος μιας ακόμη επιτυχημένης πορείας. 
Μια χρονιά που μπορεί να μην έδωσε και πάλι άνοδο στο ανδρικό τμήμα (τερμάτισε 4ο), έχει όμως να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση των τμημάτων του, στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Σ.Κ.Α.Η. σε όλα τα επίπεδα, επιδεικνύοντας σπουδαίο έργο.
Περιττό να πούμε ότι το κλίμα ήταν γιορτινό με τα πιτσιρίκια να έχουν την τιμητική τους στο παρκέ συμμετέχοντας στα διασκεδαστικά παιχνίδια επίδειξης, προσφέροντας εκτός των άλλων και θέαμα, μέσα από το πλούσιο ταλέντο τους.
Δείγμα της δουλειάς που γίνεται στους «κυανέρυθρους» από τους κόουτς Γ. Αντωνάτο – Απ. Δαμκαλή.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά τα καθιερωμένα αναμνηστικά δώρα, προσφορά του Κεφαλληνιακού, με την ευχή να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι.
Στο χώρο να αναφέρουμε ότι υπήρχε και μπουφές με παγωτά για όλους.
Εμείς να συγχαρούμε τον Κεφαλληνιακό, τη Διοίκηση, τους προπονητές Γ. Αντωνάτο και Απ. Δαμκαλή για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, ευχόμενοι σε όλους, Καλό Καλοκαίρι και Καλές Διακοπές!!!
Δήλωση του προπονητή του Κ.Α.Ο. Γ. Αντωνάτου
Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από εσάς και το κόουτς για την ποιότητα του βίντεο, αφού ένα τεχνικό πρόβλημα δεν μας έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική, χωρίς την άδεια του Sportsthea
Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου