Παρασκευή, Ιουνίου 15

Με πολλά χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον έκλεισε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον Α.Σ.Κ. (Φωτορεπορτάζ)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, σήμερα Παρασκευή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», διοργάνωσε μια πολύ όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή για το Μπάσκετ και τις ακαδημίες του κυρίως.
Στην πολύ σημαντική για το Σύλλογο γιορτή τιμήθηκαν οι μικροί αθλητές-τριες που συμμετείχαν με επιτυχία στα πρωταθλήματα ή τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α.Η., αλλά και όσα είχαν συμμετοχή στο 5ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του Συλλόγου.
Στην αρχή οι μικροί αθλητές-τριες έπαιξαν, καταχειροκροτούμενοι από τους  θεατές και γονείς τους, στα καθιερωμένα διασκεδαστικά παιχνίδια δείχνοντας να το χαίρονται πάρα πολύ.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση τους, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες του 5ου εσωτερικού πρωταθλήματος του Συλλόγου, καθώς και μετάλλια σε όλους τους αθλητές-τριες που υπολογίζονται γύρω στους 250!!!
Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. κ. Θαν. Μουίκης, ο έφορος κ. Γ. Γιαννάτος και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Νικόλας Βαλλιανάτος.
Ο Α.Σ.Κ. από την πλευρά του και μέσω του Γεν. Διευθυντή του, ευχαριστεί την ΚΕΔΗΚΕ για την χορηγία των μεταλλίων και των κυπέλλων που δόθηκαν στους αθλητές-τριες του συλλόγου.
Ήταν μία όμορφη γιορτή, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη χρονιά για τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Συλλόγου.
Να αναφέρουμε ότι την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Ελένη Δαρδαμάνη με τον εξαίρετο και μοναδικό της τρόπο.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική, χωρίς την άδεια του Sportsthea
Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή






























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου