Δευτέρα, Ιουνίου 11

Τι παιχνίδι θεέ μου ήταν αυτό!!!! Μετά από δυο παρατάσεις ο ΝΕΟΛ έφερε στα ίσια την σειρά


Σε 3ο τελικά παιχνίδι θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά και το μπάσκετ της περιφέρειας στην Γ’ Εθνική κατηγορία την προσεχή περίοδο.
Το σημερινό δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. στο Κλειστό της Παλλικής, ανέδειξε νικητή, μετά από δυο παρατάσεις τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου ο οποίος έκανε το 2Χ2. 
Έτσι όπως προαναφέραμε, τον στέλνει στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι στο Κλειστό Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», όπου εκεί θα ξεκαθαρίσουν μιας και καλής τους..... «λογαριασμούς» τους.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν φανταστικό και μέχρι το τέλος του είχε αγωνία σπάζοντας και πάλι καρδιές.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και με αρκετά μεγάλη ευστοχία από μέση και μακρινή απόσταση βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, φτιάχνοντας μάλιστα διαφορές που έφταναν και τους 17 πόντους.
Όλα αυτά μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο που έκλεισε με προηγούμενη την ομάδα του Λ. Παπαδάτου 14 πόντους διαφορά (43-57) και όλα έδειχναν ότι η σειρά θα τελειώσει σε αυτό το παιχνίδι και τον Α.Σ.Κ. πρωταθλητή.
Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε αφού οι γηπεδούχοι με ένα εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο και με ηγέτες τους Λιάκο – Τρυφωνόπουλο - Ντούλε – Βεργανελάκη, έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Πλέον ήταν εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων, ήλεγχαν τον ρυθμό και με πολύ δυνατή άμυνα ροκάνισαν την διαφορά και ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια ισόπαλοι με σκορ 71-71 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Ήδη ένα μικρό θαύμα είχε επιτευχθεί!
Στην παράταση δεν θα έχουμε και πάλι νικητή αφού θα ολοκληρωθεί με σκορ 75-75.
Έτσι οι ομάδες θα πάνε για ακόμη ένα έξτρα 5λεπτο, εκεί που ο ΝΕΟΛ με πολύ καλή άμυνα, δέχθηκε μόνο 2 πόντους, αλλά και σπουδαία επίθεση, πέτυχε 10, θα πάρει ένα ακόμη ροζ Φ.Α. και θα μπει περισσότερο από ποτέ στο.... κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Άλλωστε μετά τις δυο νίκες η ψυχολογία είναι με το μέρος του και οι πειστικές του εμφανίσεις δείχνουν ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Σίγουρα η 3η συνάντηση των Κεφαλονίτικων ομάδων αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και οπωσδήποτε πλέον θα βγάλει τον πρωταθλητή!
Δεκάλεπτα:18-23, 34-48, 43-57, 71-71 κ.α 75-75 (1η παράταση), 85-77 (2η παράταση) τελικό.
Διαιτητές:Παναγιώτου – Τσούνας
Ν.Ε.Ο.Λ.:(Μ. Τζουγανάτος), Αντωνάτος 8, Παπαγιάννης 1, Ντούλες 21 (2), Βεργανελάκης 11, Συνοδινός Χρ., 3, Λιάκος 16 (5), Αθανασόπουλος, Μαρούλης 4, Τρυφωνόπουλος 21.
Α.Σ.Κ.:(Λ. Παπαδάτος), Χουλιαράς 3 (1), Μουίκης 2, Γιαννάτος 2, Βαλλιανάτος 6, Ακτύπης 18 (2), Χατζής 18 (3), Μπαχός 9 (1), Θεοδωράτος 8 (1), Αγγελάτος, Τσαπρούνης 11 (1).
Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από τον 2ο τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου