Τρίτη, Ιουλίου 3

Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στη Χαλκίδα


Με μια 6η θέση και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον επέστρεψαν οι νεαροί αθλητές της Γ.Ε Κεφαλληνίας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στη Χαλκίδα.
Το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 σε 2 ομίλους. Στο Νότιο όμιλο, στη Χαλκίδα, συμμετείχαν 3 αθλήτριες και 1 αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας, στην πρώτη τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Η σημαντικότερη επιτυχία ήρθε στο ύψος κοριτσιών, από την Νάντια Σταματελάτου, η οποία κατάφερε να πάρει την 6η θέση, περνώντας με την πρώτη το 1.50, σε έναν αγώνα με μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο.  
Ο Πάνος Αλυσανδράτος έκανε καλή εμφάνιση στο ύψος αγοριών, όπου βγήκε ενδέκατος, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ, 1.60. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον προκριματικό των 150μ, χάνοντας την πρόκριση για τον τελικό για 1 εκατοστό του δευτερολέπτου με επίδοση 17.70.
Η Ιωάννα Σολιδάκη, η οποία είχε την 8η καλύτερη επίδοση από τις 54 που συμμετείχαν στα 80μ. με 10.73, ήταν άτυχη, καθώς έκανε άκυρη εκκίνηση στον προκριματικό του αγωνίσματος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Τέλος, η Ανδριάνα Τάτα συμμετείχε στον προκριματικό των 80μ με εμπόδια και έκανε ατομικό ρεκόρ με 13.70, χωρίς ωστόσο να προκριθεί στον τελικό.
Σε όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και την προσπάθεια!
Το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου, στα Τοφάλεια, στην Πάτρα, θα αγωνιστούν η Μέμη Αλυσανδράτου και η Άννα Κρούσσου στο άλμα σε ύψος γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου