Τετάρτη, Ιουλίου 25

Έκανε το μπαμ με μια ακόμη σπουδαία προσθήκη ενισχύοντας τη "μέση" της η Εικοσιμία


Σε ακόμη μια σημαντική μεταγραφή, μετά από τις προηγούμενες τέσσερις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, προχώρησε σήμερα ο Α.Ο. Εικοσιμίας. 
Μια μεταγραφή που εκτός, από τα πολλά χαμόγελα των ανθρώπων του, του δίνει δύναμη και πολύ ενέργεια στη μεσαία τους γραμμή.
Ο εκλεκτός της ομάδας της Λειβαθούς είναι ο Αλέξης Λυκούδης από τον Παλληξουριακό, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου που αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα από όλες τις πλευρές.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο διακαής πόθος του προπονητή, αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και όπως προαναφέραμε η συμφωνία αυτή έφερε πολλά χαμόγελα!
Πέρυσι ο Αλέξης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παλληξουριακού επίσης στην Γ’ Εθνική και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.
Είναι πολύ έμπειρος, αφού έχει περάσει από πολλές τοπικές ομάδες και είχε πάντα ρόλο πρωταγωνιστικό.
Αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός μέσος και διακρίνεται για την τεχνική και το δυναμικό του παιχνίδι.
Σίγουρα, η προσθήκη αυτή στους «κυανόλευκους» της Λειβαθούς ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη και δίνει αυτό που θα επιθυμούσε κάθε προπονητής για την ομάδα του.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σχεδιασμός συνεχίζεται και εντός των ημερών αναμένεται ακόμη μια τρανταχτή προσθήκη!
Η ανακοίνωση της Εικοσιμίας
«Ο Α.Ο. Εικοσιμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή, η 5η φετινή συνεχόμενη, η οποία την ανεβάζει επίπεδο και την κάνει πιο δυνατή στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που ως γνωστόν θα συμμετάσχει.
Καλωσορίζουμε, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, σίγουροι ότι θα δικαιώσει την επιμονή, αλλά και την επιλογή μας.
Ο Αλέξης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός μέσος και αποκτήθηκε από τον Παλληξουριακό, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αλλά και για την γενικότερη συνεργασία μας.
Καλώς ήρθες Αλέξη στην οικογένεια του Α.Ο. Εικοσιμίας.
Έχει φορέσει σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην Γ’ – Δ’ Εθνική, εκτός του Παλληξουριακού, τη φανέλα σπουδαίων ομάδων μεταξύ των οποίων, Α.Ο.Κ.Ι, Α.Ε. Κεφαλληνίας, Α.Ο. Ανωγής και Α.Ο. Λειβαθώ
Τέλος, να επαναλάβουμε ότι ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο προχωράει κανονικά για την ομάδα μας και όλα θα είναι έτοιμα και με κλεισμένο ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας μας.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις που είναι σημαντικές»!
Η ανακοίνωση του Παλληξουριακού
«Η ομάδα μας σεβόμενη την επιθυμία των ποδοσφαιριστών Λυκούδη Αλέξανδρου και Πολυδωράτου Γιώργου να αγωνιστούν στην Γ' Εθνική με τον Α.Ο. Εικοσιμίας συναίνεσε στη μεταγραφή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου