Σάββατο, Ιουλίου 21

Στις Εθνικές ομάδες κανόε καγιάκ Ντβούλιατ Βλαντισλάβ - Δούκας Φαίδων


Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι η ανοδική πορεία του ομίλου μας συνεχίζετε και καταχωρούνται στην Αθλητική Ιστορία της Κεφαλονιάς μας οι επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδος.
Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα οικονομικά, αναπτυξιακά, υποδομών και αυτά λόγω ανύπαρκτης αθλητικής πολιτικής-προγραμματισμού των αρμοδίων τα οποία φρενάρουν την περαιτέρω πρόοδο που τελικά έχουν επίπτωση στα παιδιά μας.
Έτσι λοιπόν μόνοι μας εφοδιασμένοι με πείσμα και με καρτερικότητα απέναντι του χρόνου και της αδιαφορίας καταφέραμε για άλλη μια χρονιά να έχουμε αθλητές μας εθνικών ομάδων και να έχουμε το σεβασμό από παράγοντες εκτός Κεφαλονιάς, κάτι βέβαια που το αξίζουμε μετά από 61 χρόνια διαχρονικής ύπαρξης μας.
Στις 26 μέχρι τις 29 Ιουλίου ο αθλητής μας Ντβούλιατ Βλαντισλάβ με την εθνική ομάδα Κανόε-Καγιάκ θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.
Την εθνική την απαρτίζουν 2 άνδρες και 2 γυναίκες. Τα αγωνίσματα που θα λάβει μέρος είναι τα 200 μ. και 500 μ. Σπριντ.
Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και την Κεφαλονιά.
Συγχαρητήρια Βλάντικ και καλό σου ταξίδι!
Παράλληλα, μετά την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος SUP (Stand Up Paddle boarding) στον Σχινιά όπου συμμετείχε και ο αθλητής μας Δούκας Φαίδων, προέκυψε η πρώτη εθνική ελληνική ομάδα SUP.
Ο αθλητής μας προκρίθηκε και είναι μέλος της εθνικής ομάδας με την οποία πρόκειται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ΙCF) που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλίας τις 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.
Ευχόμαστε και σε αυτόν καλή επιτυχία και καλό του ταξίδι!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου