Τετάρτη, Ιουλίου 11

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στο Δημοτικό στάδιο Β. Ιθάκης στο Σταυρό


Μετά τις χωματουργικές εργασίες, ξεκίνησε πλέον και η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, στο Δημοτικό Στάδιο της Βόρειας Ιθάκης στο Σταυρό που ήδη «πρασίνισε».
Ήδη έχει τοποθετηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι και σε λίγο το όνειρο δεν θα απέχει από την πραγματικότητα για τη νεολαία της περιοχής και ιδιαίτερα για την ομάδα του ιστορικού Οδυσσέα, που πλέον θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα σύγχρονο γήπεδο και μάλιστα με την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Το έργο σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε χρήση στις αρχές Αυγούστου (πολύ πιο σύντομα από την προθεσμία παράδοσης του) και θα κοστίσει 185.000,00 Ε.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις, αφού θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη, αποδυτήρια, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου.
Τώρα τι άλλο από πολλά μπράβο, μπορεί να πει κανείς για τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, ο οποίος πιστός στις εξαγγελίες του κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα ακόμη σπουδαίο έργο για τη νεολαία της περιοχής και μάλιστα πολύ πριν τις προθεσμίες ολοκλήρωσης του.
Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους συνεργάτες του για το μεγάλο έργο που επιτελείται στο νησί του Οδυσσέα.
Μακάρι και η νεολαία της Κεφαλονιάς να είχε την ίδια τύχη και το ποδόσφαιρο να παίζεται σε γήπεδα και όχι σε χωράφια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου