Κυριακή, Ιουλίου 22

Δυνατό μεταγραφικό «χτύπημα» από την Εικοσιμία.... Πρώτη και καλή!


Σεφτέ στις φετινές μεταγραφές για τον Α.Ο. Εικοσιμίας με μια σπουδαία προσθήκη. 
Η ομάδα της Λειβαθούς ανακοίνωσε την απόκτηση ενός αξιόλογου, όσο και έμπειρου ποδοσφαιριστή, «μπαρουτοκαπνισμένος» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού έχει περάσει από πολλές ομάδες κάνοντας σε όλες γεμάτα πρωταθλήματα.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κυριαζόπουλο, ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα το Διαγόρα Βραχνείκων, βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας μάλιστα μια πολύ καλή χρονιά!
Αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού, αλλά και κεντρικού αμυντικού μέσου με την ίδια ευχέρεια.
Έχει φορέσει τη φανέλα σπουδαίων ομάδων Γ’ Εθνικής και τον ακολουθεί βαρύ ένα πλούσιο βιογραφικό, μεταξύ των οποίων Θύελλα Πατρών, Ζαβλάνι, Ατρόμητος, Αχαϊκή, Δόξα Μανωλάδας, Τσικλητήρας Πύλου και Διαγόρας Βραχνείκων.
Είναι σίγουρο ότι ο Κυριαζόπουλος θα ανεβάσει ένα ακόμη επίπεδο την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου, ο οποίος στηρίζει πολλά για μια αξιόλογη πορεία των «κυανόλευκων» στην Γ’ Εθνική.
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Εικοσιμίας:
Α.Ο. Εικοσιμίας... Πρώτη και σπουδαία μεταγραφή

«Ο Α.Ο. Εικοσιμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη φετινή του μεταγραφή, ενόψει της συμμετοχής του στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Γιώργο Κυριαζόπουλο, από τον Διαγόρα Βραχνέικων και του ευχόμαστε υγεία και μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Είναι μια σπουδαία μεταγραφή που σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθεια μας για μια αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε.
Η αξία και η εμπειρία του αναμφισβήτητα μεγάλη σε τέτοια πρωταθλήματα, είναι κάτι που μας κάνει πολύ αισιόδοξους, ότι πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη μεταγραφή.
Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος, που τον διεκδικούσαν πολλές ομάδες. Όμως ο Γιώργος προτίμησε την οικογένεια της Εικοσιμίας και τον ευχαριστούμε.
Ο Κυριαζόπουλος αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού, αλλά και κεντρικού αμυντικού μέσου με την ίδια ευχέρεια.
Έχει φορέσει τη φανέλα σπουδαίων ομάδων Γ’ Εθνικής και τον ακολουθεί ένα πλούσιο βιογραφικό, μεταξύ των οποίων Θύελλα Πατρών, Ζαβλάνι, Ατρόμητος, Αχαϊκή, Δόξα Μανωλάδας, Τσικλητήρας Πύλου και Διαγόρρας Βραχνέικων.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία (απομένουν τα τυπικά) με αρκετούς ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές, αλλά και εκτός νομού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν άμεσα.
Από το γραφείο τύπου του Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου