Δευτέρα, Ιουλίου 23

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός....Τρεις νέες προσθήκες η Εικοσιμία


Μετά την απόκτηση του Γιώργου Κυριαζόπουλου, η Εικοσιμία ανακοίνωσε άλλες τρεις μεταγραφές και σιγά – σιγά, όσο και σταθερά εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της συμμετοχής της ομάδας από τη Λειβαθώ, στη φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία.
Αποκτήθηκαν ο Μάκης Κόμητας (31 ετών), που ουσιαστικά επιστρέφει στο «σπίτι» του, μετά από μια δεκαετία. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παλληξουριακού έχοντας μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, αλλά και του φετινού κυπέλλου, ενώ αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής στην Γ’ Εθνική, έχοντας πολύ καλή παρουσία, όντας από τους καλύτερους της ομάδας του.
Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αλλά και σαν κεντρικός κυνηγός.
Έχει φορέσει μεταξύ άλλων, τη φανέλα των παρακάτω ομάδων που πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό πρωτάθλημα ή αγωνίστηκαν στην Δ’ Εθνική. Εκτός της Εικοσιμίας παλαιότερα, σε Παπυργιακό, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε.Κ. και Παλληξουριακό.
Δεύτερος ο δυναμικός αμυντικός, Γιώργος Πολυδωράτος (24 ετών) από την ίδια ομάδα.
Μια πολύ σημαντική προσθήκη για τα μετόπισθεν της νέας Εικοσιμίας. Έπαιξε και αυτός, σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα και γεμάτος εμπειρίες θέλει να διεκδικήσει θέση βασικού, αφού οι περυσινές ατυχίες του στέρησαν πολλές φορές την θέση στην βασική ενδεκάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, δουλευταράς και εγωιστής στον αγωνιστικό χώρο, με το πάθος του να κάνει την διαφορά. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Λειβαθώ, Άρη Πετρούπολης, Α.Ο. Ιλίου και Φωκάτα.
Ο τρίτος της παρέας και πάλι από τον Παλληξουριακό, ο Κέβιν Χασάι (23 ετών).
Και αυτός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και εκτός Ελλάδας, σε θέση πάντα βασικού!
Μεταξύ των οποίων, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε.Κ., WKE Emmen Ολλανδίας, Διλινάτα και Παλληξουριακό.
Αγωνίζεται σε θέση ακραίου δεξιού αμυντικού και στην περυσινή Γ’ Εθνική έκανε πολύ καλά παιχνίδια.
Είναι σίγουρο ότι ο Δημ. Ζησιμάτος πρόσθεσε ένα καλό εργαλείο στη «μηχανή» της ομάδας του και σίγουρα περιμένει πολλά από τον ίδιο στον αγωνιστικό χώρο.
Εμείς να ευχηθούμε και στους τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές μας να έχουν υγεία και ένα καλό πρωτάθλημα.
Ας δούμε παρακάτω και την ανακοίνωση της ομάδας της Εικοσιμίας:
«Ο Α.Ο. Εικοσιμία καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας μας τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα την ενισχύσουν την προσπάθεια της στην Γ’ Εθνική.
Πρόκειται για τους Γεράσιμο Κόμητα, που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο «σπίτι» του, Γιώργο Πολυδωράτο και Κέβιν Χασάι, όλοι από τον Παλληξουριακό.
Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αλλά και του τοπικού κυπέλλου.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία (απομένουν τα τυπικά) με αρκετούς ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές, αλλά και εκτός νομού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν άμεσα.
Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά και στόχος μας είναι η αξιοπρεπή παρουσία και μια καλή εκπροσώπηση των νησιών μας στην δύσκολη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Το ταξίδι θεωρούμε ότι θα είναι ξεχωριστό!
Με την ευκαιρία ευχαριστούμε όσα Σωματεία μας συμπαραστέκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου