Τετάρτη, Ιουλίου 11

Δεν συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου ο Α.Ο. Κεφαλληνία!!!

Με ανακοίνωση της η ομάδα bs του Α.Ο. Κεφαλληνία γνωστοποιεί την απόσυρση της από το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου, αφήνοντας μάλιστα πολλές αιχμές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας θα ενημερωθεί πλήρως από την ίδια το BSWW.
Δείτε παρακάτω τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση:
Ανακοίνωση
Το σωματείο μας έχοντας κατά νου τα όσα ταλαίπωρα υπέστη φέτος ώστε να μπορέσει την τελευταία στιγμή να μετάσχει στο Winners Cup γνώριζε από την αρχή ότι η διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος bs του 2018 θα ήταν ιδιαίτερη από κάθε άποψη γι αυτό από την αρχή συμβούλευσε τους ποδοσφαιριστές μας να δεχτούν να μην μετάσχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, αφού ήδη βλέπαμε και καταλαβαίναμε δράσεις και συμπεριφορές.
Όμως οι ποδοσφαιριστές μας εξέφρασαν την επιθυμία να μετάσχουν και η διοίκηση δέχθηκε την επιθυμία τους. Καταθέσαμε λίστες παράβολα τα πάντα όσα μας ζητήθηκαν. 
Πληροφορηθήκαμε όμως για το πρωτάθλημα αυτό μέσω άλλης ομάδας αφού δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση ότι στις 14 ή 15 του μήνα θα αρχίσει χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ομάδες που θα μετάσχουν ώρες διεξαγωγής αγώνων κλπ (πρωτοφανές παγκοσμίως φαινόμενο 3 μέρες πριν) που δείχνουν πέραν μιας μειωμένης γνώσης για το αντικείμενο και αδικαιολόγητο για την διοργάνωση εφησυχασμό. 
Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και για τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων αφού και φέτος όπως και στο παρελθόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αδειοδοτημένα γήπεδα και άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ΑΔΕΙΩΝ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ πια, αφού άλλαξε ήδη το νομικό καθεστώς και δεν πληρούνται οι όροι για την έκδοση των αδειών και την αδειοδότηση των γηπέδων και κινδυνεύουν άνθρωποι να βρεθούν στην φυλακή. 
Υπάρχουν θέματα και διαιτησίας αφού συγκεκριμένοι διαιτητές εργολαβικά έχουν αναλάβει τους μέχρι τώρα φιλικούς αγώνες και για τους οποίους λόγω πείρας έχουμε εκφράσει επιφυλάξεις για την ικανότητα και την αμεροληψία τους. 
Μέσα σε αυτό το κλίμα και για πολλούς άλλους λόγους που δεν χρειάζεται τώρα να ειπωθούν οδηγηθήκαμε ομόφωνα στην απόφαση να μην νομιμοποιήσουμε τετελεσμένα ούτε να μετάσχουμε σε αυτό που πάει να γίνει. 
Η πρωταθλήτρια ακόμη και στα χρόνια της ΠΔΕ ομάδα μας έδειξε συνέπεια στις υποχρεώσεις της στην ΕΠΟ την οποία ασφαλώς σέβεται και τιμά σαν την μόνη αρμόδια και υπεύθυνη ποδοσφαιρική αρχή.
Σεβόμενοι όμως ταυτόχρονα την ιστορία μας και τον εαυτό μας ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΣΤΕ από αυτό που θα ονομαστεί ίσως πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Άμμου για τους λόγους που αναφέραμε και για πολλούς άλλους.
Θα διευκολύνουμε έτσι και κάποιους που δεν θα μπορούσαν να κατακτήσουν το έπαθλο λόγω της δικής μας συμμετοχής. 
Ήδη στάλθηκε e mail στον προϊστάμενο της ΕΠΟ και ακολουθούν τα έγραφα.
Συνεχίζουμε με συνέπεια τον προγραμματισμό μας αλλά τα τετελεσμένα δεν μας αφορούν. 
Από τον Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου