Δευτέρα, Ιουλίου 23

Υποστολή "σημαίας" στον Α.Σ.Κ..... Τέλος καριέρας για Νικόλα Βαλλιανάτο


Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του μπάσκετ της Κεφαλονιάς κλείνει. 
Ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ο επί χρόνια αρχηγός του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του. 
Με 25χρονιά στην ενεργό δράση (ξεκίνησε το 1993), στα 38 του χρόνια ο Νικόλας Βαλλιανάτος, αποφασίζει κατόπιν ωρίμου σκέψεως να κρεμάσει την φανέλα του.
Ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.  
«Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες που μαζί τους πέρασα 25 υπέροχα χρόνια στο μπάσκετ της Κεφαλονιάς.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Θανάση Μουίκη που ήταν για μένα κάτι παραπάνω από στήριγμα, στην οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τον προπονητή Πάνο Ματιάτο, που με έβαλε στο άθλημα και όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα σε κάθε στιγμή. 
Ήταν μία υπέροχη διαδρομή, ωστόσο θεωρώ ότι ήρθε ώρα να σταματήσω» ήταν τα συναισθηματικά φορτισμένα λόγια του Βαλλιανάτου και συνέχισε όσον αφορά το μέλλον του: «Θέλω στο μέλλον να ασχοληθώ με την προπονητική σε επίπεδο υποδομών, γιατί πάντα ήθελα να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά και να τα βοηθάω στην πρόοδό τους». 
Εμείς να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στο μέλλον! Αθλητές με την αξία, το ήθος, την συνέπεια και το ταλέντο του Βαλλιανάτου σπανίζουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου