Κυριακή, Ιουλίου 1

Εντυπωσίασαν και στα Φραγκάτα οι ομάδες του 30ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» (Εικόνες)


Συνεχίστηκε σήμερα το βράδυ το θέαμα που προσφέρει στην Κεφαλονιά το 30ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με την δεύτερη του παρουσία και λίγο πριν την αυριανή κεντρική εκδήλωση.
Αυτή την φορά, ήταν σειρά των Φραγκάτων, να το φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις του καλλιτεχνικοχορευτικού συλλόγου «ο Μέρμηγκας» στον Τράφο και οι θεατές να απολαύσουν εντυπωσιακές ομάδες, τόσο του εξωτερικού, όσο και Ελληνικές σε ένα υπερθέαμα χορογραφιών και εντυπωσιακών προγραμμάτων.
Ήταν μια μεγάλη βραδιά που απόλαυσαν οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την πλατεία και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την παράσταση που έδιναν τα τμήματα με καταπληκτικά χορευτικά, ακροβατικά και πολύ γυμναστική, ενώ και σήμερα τα μηνύματα ήταν πολλά.
Την παράσταση και πάλι έκλεψε η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων με τις Καρυάτιδες και με την οποία έκλεισε και η εκδήλωση.
Χαιρέτησε, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ κ. Στ. Μπασιαρδής.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μιχάλης Γάκης, ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. κ. Σπύρος Καραμάνης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ομαλών κ. Διονύσης Κουταβάς.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Βαρβάρας Φίλιου, Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Βλάση Μάρα, Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής.
Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, ο φιλόξενος τοπικός καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμή των ομάδων, με τον μπάλο να έχει την τιμητική του!
Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με το πολύ όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν.
Σε όλες τις αποστολές μοιράστηκαν δώρα και παραδοσιακά προϊόντα.
Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει, αύριο Κυριακή 1 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και ένα ακόμη φεστιβάλ, το 30ο θα περάσει στην ιστορία.
Εκεί οι ομάδες αναμένεται και αυτή την φορά να δώσουν, τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.
Επίσης να μην ξεχάσουμε και το καθιερωμένο beach party το πρωί της Κυριακής στο COSTA COSTA που θα προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!
Τέλος να αναφέρουμε ότι διοργανωτής του φεστιβάλ, είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων και συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
*** Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δεμπόνο για τις καταπληκτικές του φώτο
Εικόνες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου