Παρασκευή, Ιουνίου 28

Στο Ληξούρι σήμερα η 1η παρουσίαση του 31ου Kefalonia Gym Festival "Άννα Πολλάτου"

Στο όμορφο και γραφικό Ληξούρι διεξάγεται σήμερα Παρασκευή 28/6 και ώρα 20:00, η πρώτη παρουσίαση των αθλητικών τμημάτων. 
Το Ληξούρι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς και φημίζεται για τα πολιτιστικά του δρώμενα και τις υπέροχες παραλίες του.
Η πρόσβαση γίνεται ακτοπλοϊκώς από το Αργοστόλι μέσα σε 20 λεπτά αλλά και οδικώς.
Η διαδρομή με το καραβάκι είναι μοναδική και αποτελεί σημείο αναφοράς της διοργάνωσης, καθώς κατά τη διάρκειά της τα τραγούδια των παιδιών δε σταματούν!
Το πρωί διεξάγονται οι προπονήσεις των τμημάτων και στη συνέχεια διοργανώνεται Beach Party στην πανέμορφη παραλία του Ξι.
Φέτος, το beach party θα φιλοξενηθεί στο Baywatch Beach Bar, ενώ στα τμήματα που θα παραμείνουν στο Ληξούρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα διεξαχθεί η εκδήλωση, θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μακιγιάζ.
Η διέλευση των συμμετεχόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για την ημέρα της εκδήλωσης ΜΟΝΟ με το Ferry Boat VIKENTIOS DAMODOS και μόνο για όσους έχουν διαπίστευση.
Η εκδήλωση, όπως προαναφέραμε, διεξάγεται στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, ξεκινάει στις 20.00 και ολοκληρώνεται περίπου στις 22.00.
Στους αρχηγούς των αποστολών δίνονται αναμνηστικά δώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου