Τρίτη, Ιουνίου 18

Ακαδημία Κεφαλονιάς:Άνοιξε τις πόρτες του το Kefaloniaan Camp 2019


Αθλητισμός, ψυχαγωγία κ υπευθυνότητα.
Τα σχολεία έκλεισαν, και το Κefalonian Camp 2019 ανοίγει τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- ηλικίας 5 έως 16 ετών.
Το αγαπημένο camp των παιδιών με τη μεγάλη προσφορά στην κοινωνία της Κεφαλονιάς διεξάγεται φέτος υπό την αιγίδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στελεχωμένο με όλο το έμπειρο δυναμικό του, γεμάτο με νέες ιδέες.

Από τις 17 Ιουνίου έως 9 Αυγούστου  γυμναστές – προπονητές- εκπαιδευτικοί είναι εκεί, για να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς τους φίλους, να τους ψυχαγωγήσουν και να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλητισμού.
Το Κefalonian Camp αθλητισμός και ψυχαγωγία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά κρατώντας τα μέσα στους αθλητικούς χώρους ενώ αποτελεί και την  ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζομένων γονιών να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους!
Με την υπέρμετρη ασφάλεια, και με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να  παίξουν, να γυμναστούν, να μάθουν νέα αθλήματα,  και παράλληλα να επικοινωνήσουν και να κάνουν νέους φίλους.
 Το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών είναι γεμάτο με νέες δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι για έξι ημέρες την εβδομάδα.
Υπεύθυνος λειτουργίας και προγραμματισμού του Camp είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε τέτοιου  είδους αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Σας περιμένουμε και σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου