Σάββατο, Ιουνίου 29

Εντυπωσιακή η 1η ημέρα του 31ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» στο Ληξούρι (Εικόνες)

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή τελετή έναρξης, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, σήμερα Παρασκευή 28/6, στις 8 το βράδυ στο Ληξούρι, πραγματοποιήθηκε, η επίσημη πρώτη παρουσίαση των ομάδων, του 31ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με το θέαμα να είναι και πάλι πανέμορφο.
Η πλατεία της πόλης, ήταν κατάμεστη από κόσμο και τα τμήματα, τόσο των Ελληνικών ομάδων, όσο και αυτών του εξωτερικού, παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα, με καταπληκτικές χορογραφίες και χειροκροτήθηκαν θερμά.
Χαιρετισμό και ένα καλωσόρισμα στις αποστολές που συμμετείχαν, απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του 31ου φεστιβάλ.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δ.Σ. κ. Μάκης Δεστούνης.
Ψυχή της διοργάνωσης η Μαρία Παλιογιάννη, η οποία οργάνωσε τα πάντα με άψογο τρόπο!
Επίσης προσφέρθηκαν σε όλες τις αποστολές αναμνηστικά δώρα και τοπικά προϊόντα προσφορά των χορηγών, Ζαχαροπλαστείο "Μαυροειδής" και Οινοποιείο "Φοίβος".
Το 31ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» θα συνεχιστεί, αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου την ίδια ώρα, με την δεύτερη του παρουσίαση, στα Φραγκάτα.
Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων των ομάδων, ο τοπικός καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος «ο Μέρμηγκας», όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα διοργανώσει και πάλι ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων με παραδοσιακούς χορούς, καλό φαγητό και ποτά!
Να θυμίσουμε ότι, η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Κυριακή 30 Ιουνίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" και το 31ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου»,  θα περάσει στην ιστορία.
Να  μην ξεχάσουμε και το καθιερωμένο beach party το πρωί της Κυριακής στο COSTA COSTA στον Μακρύ γιαλό, που θα προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς και εκτός νησιού συμμετέχοντες!!!
Τέλος, να αναφέρουμε για ακόμη μια φορά ότι, συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).
Εικόνες





























































 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
*** Ευχαριστούμε τον φίλο Ανδρέα Δεμπόνο για τις καταπληκτικές του φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου