Κυριακή, Ιουνίου 16

Συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην άκρη του πάγκου του Πυλαριακού Κ. Βιτωράτος

Στον Πυλαριακό θα συνεχίσει και την επόμενη, τρίτη συνεχή περίοδο, ο ικανότατος προπονητής Κώστας Βιτωράτος.
Ο συγκεκριμένος προπονητής, τα δύο προηγούμενα χρόνια με υπομονή, μεράκι και πολύ δουλειά, δημιούργησε μια πολύ δυνατή και σοβαρή ομάδα που κατάφερε στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας και από την επόμενη περίοδο, ύστερα από απουσία 3 ετών να συμμετέχει στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση του Δ.Σ., το οποίο εκτιμώντας όλα τα παραπάνω, έδωσε αμέσως τα χέρια με τον κόουτς για μια νέα συνεργασία, διατηρώντας στην άκρη του πάγκου της, τον συγκεκριμένο προπονητή.
Για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη μας μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωτ. Γρηγοράτος ο οποίος μας είπε τα παρακάτω:
«Εκτιμώντας το έργο, την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και την αποδοχή όλων των ποδοσφαιριστών, δώσαμε τα χέρια με τον καταξιωμένο προπονητή μας, Κώστα Βιτωράτο και θα συνεχίσουμε μαζί τη νέα περίοδο και για Τρίτη σερί χρονιά την προσπάθεια μας, στην Α’ κατηγορία.
Σίγουρα μια καλή εξέλιξη, αφού ο Κώστας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η δημιουργία ενός ικανού συνόλου που θα ανταποκριθεί στους στόχους Διοίκησης και φιλάθλων για μια καλή εκπροσώπηση και την πολυπόθητη παραμονή της στη «μεγάλη» κατηγορία.
Ο Πυλαριακός, περυσινός φιναλίστ του τοπικού κυπέλλου, ήρθε στην κατηγορία για να μείνει και εμείς σαν Διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου