Τρίτη, Ιουνίου 25

Κ. Ζαρνακούπης...... Στηρίζω απόλυτα την απόφαση του Προέδρου και του Δ.Σ.


Ο αρχηγός και σκόρερ του Α.Ο. Πρόννων, ίσως μαζί με τον Μπράτι του Παλληξουριακού, οι MVP του περασμένου πρωταθλήματος, με δήλωση – τοποθέτηση του, παίρνει θέση για την μη κάθοδο της ομάδας του και στηρίζει απόλυτα την συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου και των μελών του Δ.Σ..
Σίγουρα, βαρύνουσα η άποψη του. Παρακάτω δημοσιεύουμε αναλυτικά τι δήλωσε στο Sportsthea για αυτή την εξέλιξη:
«Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα που έχει ανακύψει από χτες μετά την ανακοίνωση της ομάδας μας ότι δεν θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.
Είναι μία απόφαση η οποία ελήφθη κατόπιν ωρίμου σκέψεως και όχι εν θερμώ.
Γνωρίζω πως η απόφαση αυτή απογοήτευσε πολλούς από τους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού, τους οπαδούς μας, αλλά και εμάς τους ίδιους.
Ωστόσο βλέποντας και ακούγοντας διάφορα αρνητικά σχόλια για την ομάδα και την απόφαση της αυτή ένιωσα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ως αρχηγός της ομάδας.
Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στους Πρόννους και η πορεία της ομάδας το επιβεβαιώνει αυτό.
Το να μας υποτιμά κάποιος για την μη συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική ισχυριζόμενος ότι δεν θα έχει εκπρόσωπο το νησί δεν το θεωρώ σωστό καθότι πριν κάποιο καιρό που το σύστημα ήταν διαφορετικό, δεν υπήρχε εκπρόσωπος επί πολλά χρόνια.
Επίσης το να δηλώσουμε συμμετοχή την τελευταία στιγμή και να διασυρόμαστε σε κάθε αγώνα, δεν νομίζω πως θα βοηθούσε στην εικόνα μας στα μάτια του ουδέτερου φίλαθλου, ούτε θα κερδίζαμε τον σεβασμό κατά αυτό τον τρόπο.
Θεωρώ πως η απόφαση για φέτος τουλάχιστον είναι σωστή.
Αυτή τη χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στη φυσική έδρα της ομάδας μας, να οργανώσουμε τις ακαδημίες μας και στη συνέχεια να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, προσελκύοντας άτομα που θα βοηθήσουν στην οργάνωση του συλλόγου μας.
Η ανακοίνωση για την μη συμμετοχή μας βγήκε νωρίς ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στον Παλληξουριακό ή τα Διλινάτα να συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική.
Το Πρωτάθλημα το κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν αλλάζει.
Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο... Εκεί δείχνουμε το μέταλλο μας...
Στηρίζω απόλυτα την απόφαση του Προέδρου και του Δ.Σ., ξέρουμε όλοι την αγάπη τους για την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε πρωταγωνιστές στο Πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου