Παρασκευή, Ιουνίου 28

Δεν συνεχίζει στον πάγκο των Πρόννων ο Δ. Κουρκουμέλης... Αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Πρόννων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δημήτρη Κουρκουμέλη για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, έπειτα από την απόφαση του ιδίου να αποσυρθεί από τη θέση του προπονητή για λόγους οικογενειακούς και προσωπικούς.
Παρέλαβε την ομάδα στην Β' Κεφαλονιάς, και την οδήγησε στην κατάκτηση δύο τίτλων (Πρωταθλητή Κεφαλονιάς, και Πρωταθλητή Β' Κεφαλονιάς), ενώ έφτασε επίσης στον τελικό κυπέλλου Κεφαλονιάς πέρυσι, και μία ανάσα από την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες Ωστόσο η προσφορά του δεν περιορίστηκε μόνο στον ρόλο του προπονητή.
Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπάει την ομάδα του χωριού του και προσέφερε σε τομείς που δεν ήταν δικής του ευθύνης. Αφιέρωσε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του βοηθώντας την ομάδα.
Η θέση του είναι πάντα στους Πρόννους. Είναι μέλος της οικογένειάς μας. Τη χρονιά που μας έρχεται θα παραμείνει στην ομάδα μας στη θέση του τεχνικού διευθυντή πλαισιώνοντας τον νέο μας προπονητή.
Είναι μεγάλη μας τιμή που συνεργαζόμαστε με έναν τέτοιο άνθρωπο και αδαμάντινο χαρακτήρα.
Πάντα το όνομά του θα βρίσκεται δίπλα στη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μας, μέχρι την επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου