Σάββατο, Ιουνίου 8

Κεφαλονίτικη γυναικεία εκπροσώπηση στην 1η Πανελλήνια Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σήμερα Σάββατο 8/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου, οι διήμερες εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου.
Από την Κεφαλονιά παραβρέθηκε και έλαβε μέρος στα μαθήματα και στη συνέχεια στις γραπτές εξετάσεις, η Μεσσήνια διαιτητής κ. Δήμητρα Ρηγοπούλου.
Πολλά μπράβο αξίζουν στην Δήμητρα, η οποία με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη της για τη διαιτησία και δεν αφήνει την ευκαιρία που της δίνεται προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις της και στο ποδόσφαιρο άμμου, το οποίο εξελίσσεται ραγδαία στη χώρα μας και την Κεφαλονιά να εκπροσωπείται επάξια, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων της χώρας από τον Α.Ο. Κεφαλληνία.,
Υπεύθυνος της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τη διαιτησία του ποδοσφαίρου άμμου ήταν το μέλος της κος Καλύβας Δημήτριος.
Τα μαθήματα του σεμιναρίου διδάχθηκαν από τους Εκπαιδευτές Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου Κρίκκη Ιωάννη, Μαζαράκη Γεράσιμοο οποίος πιστοποιήθηκε σαν εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας στο beach soccer, Μάνθο Χρυσόστομο και Σπυράκη Νικόλαο.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν:
Να αυξηθεί η προσέλκυση και διατήρηση των αξιωματούχων διαιτησίας ποδοσφαίρου άμμου.
Να βελτιώσει το επίπεδο των διαιτητών ποδοσφαίρου άμμου.
Να παράσχει κίνητρα και πληροφόρηση στους αξιωματούχους διαιτησίας ποδοσφαίρου άμμου σχετικά με τις προοπτικές στο άθλημα.
Να επιτευχθεί ομοιομορφία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου