Κυριακή, Ιουνίου 16

Ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο Α.Σ.Κ. με μια πολύ όμορφη γιορτή στο Κλειστό Γυμναστήριο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 15/6, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης»,  η καθιερωμένη ετήσια γιορτή των τμημάτων Υποδομής του Α.Σ.Κ., με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2018-2019.

Ήταν μια όμορφη βραδιά του Μπάσκετ και ιδιαίτερα των Ακαδημιών του συγκεκριμένου Συλλόγου, όπου μεταξύ των άλλων πραγματοποιήθηκαν, ο μικρός και μεγάλος τελικός  του 6ου αναπτυξιακού τουρνουά, στην κατηγορία mini, ενώ με την ολοκλήρωση τους είχαμε και έναν πολύ όμορφο αγώνα επίδειξης του τμήματος των αρχαρίων με τον προπονητή τους κ. Ιορδάνη Γεμενετζή.
Στη συνέχεια και μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του νέου προέδρου του Α.Σ.Κ. κ. Μιχάλη Βασιλάτου, έγιναν οι απονομές των κυπέλλων στις τέσσερις ομάδες της τελικής φάσης και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλιο.
Ο κόσμος στις κερκίδες ήταν αρκετός και χειροκρότησε κάθε προσπάθεια των μικρών καλαθοσφαιριστών και αυριανών αστέρων του Κεφαλονίτικου μπάσκετ!
Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή, οι Δ.Σ. κ.κ. Σπ. Σαμούρης – Διον. Μινέτος καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στ. Σπαθής.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, στον μικρό τελικό ο Ερμής επικράτησε του Ήφαιστου με σκορ 34-33 και κατέλαβε την 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Στον μεγάλο τελικό η Αθηνά αποτελούμενη από κορίτσια, επικράτησε του Ποσειδώνα με σκορ 37-31 και σήκωσε τη φετινή κούπα!

Ήταν δυο εντυπωσιακά παιχνίδια, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες του Α.Σ.Κ., από τους σπουδαίους προπονητές, Πάνο Ματιάτο, Μανώλη Δούλια και τις αδελφές  Ράνια και Λίνα Πολλάκη.
Ψυχή του Συλλόγου ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος που όπως πάντα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να έχει επιτυχία μια ακόμη γιορτή.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω, αλλά και στο Δ.Σ. για την προσπάθεια και την αγάπη τους για το Κεφαλονίτικο Μπάσκετ!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!
Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή


























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου