Κυριακή, Ιουνίου 2

Με το 3Χ3 και την πρόκριση του συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην επόμενη φάση ο Α.Ο. Κεφαλληνία στην Ναζαρέ


Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο. Κεφαλονιά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στοην πρώτη φάση του Euro Winners Challenge2019, αφού και στο σημερινό παιχνίδι διατήρησε το αήττητο και με το καταπληκτικό 3Χ3 τερμάτισε στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης.
Μια θέση που κατακτάει για πρώτη φορά Ελληνική ομάδα και παράλληλα της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει αύριο στην επόμενη φάση, μαζί με τις υπόλοιπες 7 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στο Group τους.
Στο σημερινό παιχνίδι επικράτησε της Marseille beach team από την Γαλλία με σκορ 3 -2 στη διαδικασία των πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2.
Να θυμίσουμε, ότι στο ίδιο τουρνουά από την Ελλάδα και στο Β’ group συμμετείχε και η Νάπολη Πατρών, η οποία ολοκλήρωσε την παρουσία της με 1 νίκη και 2 ήττες, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.
Σκόρερ της σημερινής νίκης για τη Κεφαλονίτικη ομάδα ήταν οι:Καφαντάρης με 2 τέρματα και Τριανταφυλλίδης με 1.
Η σύνθεση του Α.Ο. Κεφαλληνία:
Βασικοί:Μακρής, Κομιώτης, Κατσούλης, Καφαντάρης, Τριανταφυλλίδης.
Αναπληρωματικοί:Θωμάς, Ευγενίου, Φλέγκας και Μάγκος.
Δήλωση του προέδρου Ε. Μαζαράκη για την σημερινή πρόκριση της ομάδας μας.
«Συγχαρητήρια σε όλους για τη πρόκριση της ομάδας. Υπάρχει αμφιβολία ότι γυρίζω;
Νομίζω ότι μετά από όσα υποφέραμε από ύπουλες μαχαιριές τα προηγούμενα χρόνια που είχαν στόχο εμένα πηγαίνουμε σε καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας.
Αυτό είναι φανερό πια. Τώρα είμαι εδώ, είμαι ο ίδιος κι όχι ο αντί αυτού και οποίος σηκώσει το χέρι του στην ομάδα να γνωρίζει πως θα του το κόψω. Αυτά και θα τα ξαναπούμε».
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη μεγάλη επιτυχία της και της ευχόμαστε το μέλλον της στην διοργάνωση να είναι ανάλογο.

Εικόνες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου