Τετάρτη, Νοεμβρίου 13

Με νίκη 2-1 στον Άγιο Αντώνη «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» η Εύγερος


Με το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους «8» της διοργάνωσης, επέστρεψε από το Ληξούρι και τον Άγιο Αντώνη η Εύγερος.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, στο τελευταίο παιχνίδι του Γ’ ομίλου πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-1 και γίνεται η δεύτερη ομάδα που θα μπει στην κληρωτίδα της διοργανώτριας για τον επόμενο γύρο και τους «8».
Το παιχνίδι έχασε πολύ νωρίς το ενδιαφέρον του, αφού το πρώτο γκολ της Ευγέρου μπήκε μόλις στο 8’, κάτι που έφερε την απογοήτευση των γηπεδούχων και έτσι το δεν μπορεί να διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Η νίκη των φιλοξενούμενων είναι δίκαιη, όπως και η πρόκριση τους στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 8’ οι φιλοξενούμενοι θα «παγώσουν» τον Άγιο Αντώνη, πετυχαίνοντας το 0-1 και συγχρόνως βάζουν τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων, με τον Βοροκλινιώτη να μπαίνει από δεξιά και με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Andrea.
Στο 12’ μια ωραία κάθετη πάσα του Δημ. Αναλυτή, που πριν λίγο είχε περάσει στο παιχνίδι, για τον Γ. Αναλυτή περίπου στο σημείο του πέναλτι, όμως σώνει ο Καλαφάτης με τα πόδια.
Σπουδαία απόκρουση του Andrea στο 26’ στο ψηλοκρεμαστό σουτ του Σταματέλου, που διώχνει την μπάλα σε κόρνερ από το δεξί «Γ» της εστίας του.
Αυτές ήταν οι λίγες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο και με αδιάφορο πλέον το αγωνιστικό του ενδιαφέρον, όμως εδώ θα έχουμε περισσότερες φάσεις και θα δούμε δύο ακόμη γκολ.
Στο 53’ ο Βοροκλινιώτης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, ο Papa θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά θα την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο 65’ ο Τανουσάι θα δοκιμάσει ένα δυνατό σουτ, που όμως αποκρούεται με τα πόδια από τον Καλαφάτη που θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Από το 64’, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Γ. Μαρούλης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί.
Το 2-0 για τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων θα πετύχει στο 70’ ο Χριστακόπουλος, ο οποίος θα βγει στην κόντρα από αριστερά και με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Andrea, για δεύτερη φορά.
Ωραία ενέργεια του Κατσιβέλη στο 78’ και σουτ μέσα από την περιοχή, που όμως θα στείλει την μπάλα άουτ, δίπλα από την εστία της Ευγέρου.
Νέα ωραία ενέργεια από τους γηπεδούχους στο 85’, αυτή την φορά από τον Γ. Αναλυτή, που θα κάνει το σουτ και θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι από την αποβολή και μετά, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, πατούσαν καλύτερα, θα χάσουν ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Τανουσάι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, στην πορεία της μπάλας θα πεταχτεί ο Γαβαλάς, που θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει και πάλι, λίγο έξω από την εστία του Καλαφάτη άουτ.
Στο 89’ ο Γ. Αναλυτής εκτελεί το φάουλ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Α. Παπαναστασάτου και ο κ. Καραΐσκος δείχνει το πέναλτι.
Εκτελεί εύστοχα ο Δημ. Αναλυτής, ο οποίος μειώνει στο τελικό 1-2.
Μετά από αυτό το 1-2, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο μιας δίκαιης πρόκρισης, ενώ για τον Εθνικό ήταν η τελευταία του συμμετοχή για φέτος στη διοργάνωση.
Διαιτητής ο κ. Α. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Κατερέλο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Γκ. Ρέτσι), Andrea, Μπόνγκο, Αναλυτής Θ. (8’ Αναλυτής Δ.), Γιακουμάτος, Σινάι, Κατσιβέλης (79’ Κατερέλος), Γαβαλάς, Παπαδάτος Δημ. (74’ Διονυσάτος), Τανουσάι, Αναλυτής Γ., Μαρούλης.
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Λάσκαρης, Παπαναστασάτος Κ., Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (63’ Παπαναστασάτος Α.), Μανωλάτος (73’ Χριστακόπουλος), Καραντινός, Βαγγελάτος, Papa (79’ Τσάκος), Βοροκλινιώτης, Σταματέλος (46’ Θεοδωρόπουλος).
Σε αυτή την φώτο οι ωραίες στιγμές του αθλητισμού με τον Δ. Αναλυτή του Εθνικού να τρέχει με αγωνία κοντά στον φίλο και σημερινό του αντίπαλο Α. Καραντινό σε ένα τραυματισμό του.
Πολλά μπράβο στον Δημήτρη!!
Οι δυο φίλοι λίγο πριν την έναρξη σε μια αναμνηστική
Κάποτε αυτή η επτάδα ήταν κομμάτι της ομάδας των Διλινάτων. 
Τώρα αντίπαλο με Εθνικό - Εύγερο, αλλά πάντα φίλοι
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου