Τετάρτη, Νοεμβρίου 13

Η ομάδα του Kefalonia Iron Swim Bike Run στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Ανανεωμένο (Εικόνες)

Έξι φίλοι της ομάδας Kefalonia Iron Swim Bike Run που αγωνίστηκαν και τερμάτισαν στον Διεθνή Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 10/11/2019 είναι οι εξής:
Παναγιώτης Μίχος με χρόνο 3.27.11
Σιδηρόπουλος Νικόλαος με χρόνο 3.51.29
Καλογηράτος Ανδρέας με χρόνο 3.55.33
Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος με χρόνο 4.45.49
Χαλιώτης Σπύρος με χρόνο 5.53.50
Χριστοφοράτος Βασίλης με χρόνο 5.58.53.
Παρακάτω δείτε τι μας δήλωσε ο εκ των συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο Νίκος Σιδηρόπουλος:
"Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου υγιείς να μετέχουν μαζί με τους υπόλοιπους φίλους μας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να μετέχουν στην γιορτή του Αθλητισμού.
Αυτή η μικρή ομάδα αντιπροσώπευσε επάξια ως σύνολο και όχι ατομικά την Κεφαλονιά και μόνον αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίον θα συνεχίσει να υπάρχει.
Δεν ζητάμε τίποτα από κανένα μόνον διατηρούμε το ευ αγωνίζεσθε ως στάση ζωής.
Είμαστε ανοικτοί σε όποιον θελήσει να γίνει διαδικτυακός φίλος της ομάδας μας με μοναδικά κοινά στοιχεία την αγάπη για τον αθλητισμό και την Κεφαλλονιά".
Σημείωση Sportsthea
Για τους παραπάνω αθλητές υπήρξε η συναίνεση τους, τους υπόλοιπους είναι αδύνατον να γνωρίζουμε μέσα σε τόσες χιλιάδες συμμετοχές και ζητάμε την κατανόηση τους.
Αν κάποιος φίλος επιθυμεί να μπει στη λίστα των συμμετεχόντων, ας μας ενημερώσει στο sportsthea@gmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον χρόνο του και αν διαθέτει κάποια φώτο και θέλει αν την προβάλλουμε, για να προστίθεται και να ανανεώνεται το ρεπορτάζ.











Οι Κεφαλονίτικες συμμετοχές (ανανεώνεται συνεχώς)
Κεκκάτος Ιωάννης χρόνος:5:19:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου