Τρίτη, Νοεμβρίου 12

Η Pre game της 4ης - 6ης και 5ης αγωνιστικής στον Β' - Γ' - Δ' όμιλο αντίστοιχα του τοπικού κυπέλλου


Αύριο Τετάρτη 13/11 η 4η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου για τον Β’ όμιλο η 6η για τον Γ’ και η 5η στον Δ’.
Συνέχεια του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 13/10, με τους τρεις αγώνες του προγράμματος, σε Β’ – Γ’ και Δ’ ομίλους.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν, σε Αργοστόλι - Καραβόμυλο και Ληξούρι.
Είναι παιχνίδια για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης στον Β' όμιλο, 6ης στον Γ’ και 5ης στον Δ’.
Παιχνίδια με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού στο Ληξούρι Εθνικός – Εύγερος παίζουν την πρόκριση, στη Σάμη η τοπική ομάδα, αναμένεται να μην έχει πρόβλημα απέναντι στον Εθνοφρουρό και στο Αργοστόλι Α.Ε.Κ. – Οδυσσέας Ιθάκης θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση στον επόμενο γύρο. 
        
Αναλυτικά οι αγώνες
Τετάρτη  13/11
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και με το παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Ε.Κ. - Οδυσσέα Ιθάκης, συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο με την 5η αγωνιστική του Δ’ ομίλου.
Ένα παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη προκειμένου να εξαντλήσουν, κάθε πιθανότητα, μικρή ή μεγάλη, για την πρόκριση τους στους «8» της διοργάνωσης.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολίου με μια εξαιρετικά αγωνιστική παρουσία μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις για την ποιότητα και το καλό τους ποδόσφαιρο.
Βρίσκονται στην 3η θέση με 3 βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη, ώστε με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα τους βολεύει στη συνέχεια, να «κλέψουν» από τα Φωκάτα το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου.
Οι φιλοξενούμενοι με την ίδια μέχρι τώρα συγκομιδή, ψάχνουν και αυτοί ένα μικρό θαύμα προκειμένου να βρεθούν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Πολύ δύσκολη λοιπόν οι κατάσταση και για τις δυο ομάδες, όμως όσο αγωνίζονται ελπίζουν.
Άλλωστε, αυτός ο αγώνας μπορεί να βοηθήσει να βγουν και κάποια σημαντικά συμπεράσματα για την προσεχη μονομαχία τους, η οποία θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Στον πρώτο γύρο στο Σταυρό, η ομάδα της Ιθάκης είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 2-1.
Περιμένουμε ένα καλό αγωνιστικά παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτε.
Σίγουρα, ρόλο για αυτό θα παίξει η αποστολή που θα έχει μαζί του, ο Σπ. Ζερβός, στο Αργοστόλι.
Να υπενθυμίσουμε ότι, στον συγκεκριμένο όμιλο, τα Διλινάτα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην 8αδα των ομάδων που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.
        
Το απόγευμα στις 3 στον Καραβόμυλο, σε παιχνίδι του Β’ ομίλου, η Σάμη φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό και αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, μιας και ο αντίπαλος της δεν δείχνει να μπορεί, όχι μόνο να την απειλήσει, αλλά και να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι της.
Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, μπορεί να μην έχει την ανάλογη παρουσία τόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και σε αυτή του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όμως είναι μια αρκετά νεανική και ποιοτική ομάδα και είναι σίγουρο ότι, σύντομα θα βρει τον δρόμο της στις επιτυχίες.
Μέχρι σήμερα στη διοργάνωση και στα τρία παιχνίδια που συμμετείχε έχει μία νίκη και δύο ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και να κινδυνεύει να μείνει εκτός.
Από την άλλη, ο αντίπαλος της παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου, χωρίς βαθμό και αρνητικό απολογισμό 3 βαριές ήττες!
Δεν δείχνει ότι μπορεί να απειλήσει καμία από τις ομάδες του ομίλου και στο παιχνίδι του Καραβόμυλου, αν συμπληρώσει 11αδα, θα παλέψει για ένα τιμητικό αποτέλεσμα!
Περιμένουμε απλά ένα διαδικαστικό παιχνίδι της σειράς, που οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί  και πολλά γκολ!
Στον πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι είχαν περάσει εύκολα από το Δ.Α.Κ. και τον αντίπαλο τους με σκορ 8-0.
Εδώ να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο όμιλο, τα πάντα είναι ανοικτά και όλα μπορούν να συμβούν, ακόμη και τριπλή ισοβαθμία!
        
Τέλος, την ίδια ώρα, στο παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, στο οποίο κρίνεται το δεύτερο εισιτήριο του Γ’ ομίλου, ο Εθνικός Κεφαλονιάς φιλοξενεί την Εύγερο, με τα δεδομένα να είναι δύσκολα για τη Ληξουριώτικη ομάδα.
Οι γηπεδούχοι, με μια μέτρια μέχρι τώρα παρουσία στη διοργάνωση, αλλά και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, πέραν της νίκης θέλουν και τρία+ γκολ διαφορά για καλύψουν τα 3 στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στα Φαρακλάτα και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια τους, απέναντι σε μια ομάδα που τα πηγαίνει μια χαρά και στις δυο διοργανώσεις.
Ο Εθνικός, μέχρι τώρα και στους πέντε αγώνες που έχει δώσει, έχει δύο νίκες και τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά και στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε επίσης καλά, αφού σε τρεις αγώνες, έχει ισάριθμες ήττες και βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Εύγερος, με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα, στο κύπελλο και σε πέντε αγώνες που έχει δώσει, βρίσκεται σε θέση πρόκρισης την 2η, με τρεις νίκες και δύο ήττες και πηγαίνει για αρκετά αποτελέσματα στον Άγιο Αντώνη.
Και στο πρωτάθλημα έχει πολύ καλή παρουσία, βρίσκεται στην 7η θέση, ισόβαθμη των Φωκάτων, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τρία παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γρήγορο γκολ που θα τους δώσει ελπίδες, και τους φιλοξενούμενους, που στον Άγιο Αντώνη θα παίξουν για τη νίκη, να αρκεί ακόμη και μια ήττα με λιγότερο από τρία τέρματα.
Στον πρώτο γύρο, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 3-0.
Τέλος, στον όμιλο ο Παλληξουριακός που έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τερμάτισε πρώτος με διαφορά και φυσικά θα βρίσκεται στην επόμενη κλήρωση της διοργανώτριας για τον θεσμό.
        
Η βαθμολογίες
Α’  Όμιλος – Τελική

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
6
6
0
0
25 - 03
18
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
3
0
3
12 - 13
09
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
6
3
0
3
12 - 17
09
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
6
0
0
6
03 - 19
00
        
Β’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
4
3
0
1
17 - 05
09
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
4
3
0
1
13 - 08
09
3.
Α.Ο. Σάμης
3
1
0
2
09 - 03
03
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
0
0
3
01 - 24
00
         
Γ’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
6
6
0
0
20 - 00
18
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
5
3
0
2
10 - 06
09
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
5
2
0
3
05 - 15
06
4.
Α.Ο. Ερύσσου
6
0
0
6
04 - 18
00
        
Δ’  Όμιλος

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
4
4
0
0
09 - 04
12
2.
Α.Ο. Φωκάτα
4
2
0
2
07 - 05
06
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
4
1
0
3
05 - 10
03
4.
Α.Ε.Κ.
4
1
0
3
04 - 06
03
         
Η επόμενη 5η σε Β’ – Δ’ ομίλους
(20-27/11/2019)
Β’  Όμιλος        
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο Εικοσιμίας
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
        
Δ’  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Φωκάτα
1.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ε.Κ.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου