Κυριακή, Αυγούστου 9

Προκήρυξη Α’ κατηγορίας 2020-2021:Αλλαγή στη βαθμολογία των επικεφαλής των playoffs και «μικρούς»


Ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και η προκήρυξη του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, περιόδου 2020-2021.
Και εδώ υπήρξαν αλλαγές σε σχέση με την περυσινή περίοδο, όπως στις ηλικίες των «μικρών», αφού φέτος, όπως και στο κύπελλο οι ομάδες στην αρχική τους ενδεκάδα υποχρεούται να χρησιμοποιούν δύο ποδοσφαιριστές 17αρηδες, δηλ. γεννηθέντες από 1/1/2003 και εντεύθεν (πέρυσι συμμετείχαν γεννηθέντες 2002 και 2004).
Ποιες χώρες είχαν ανακαλύψει το ποδόσφαιρο αιώνες πριν από την ...Επίσης, όλα τα Σωματεία της Α’ κατηγορίας υποχρεούται να μετέχουν τουλάχιστον σε ένα από τα πρωταθλήματα υποδομών της διοργανώτριας, ενώ προεραιτική είναι η συμμετοχή των Σωματείων που πέρυσι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας!!
Σε ότι αφορά τους προπονητές σημειώνεται το εξής:
«Επειδή η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. µε την υπ’ αριθµ. 8/2020 απόφασή του ∆.Σ. της αποφάσισε την µη υποχρεωτικότητα στην πρόσληψη προπονητή, πριν την έναρξη του Πρωταθλήµατος και µε την κατάθεση της ∆ήλωσης - Συµµετοχής Πρωταθλήµατος, περιόδου 2020-2021, το σωματείο πρέπει να αιτείται την εξαίρεση πρόσληψης προπονητή για οικονομικούς λόγους εφόσον το επιθυµεί»!!!!!
(Σ.Σ. Να δούμε πότε επιτέλους θα μπει μια τάξη σε αυτόν τον σημαντικό χώρο).
Στην Α’ κατηγορία μέχρι τώρα έχουμε επίσημα 15 ομάδες, ενώ αναμένεται τουλάχιστον ακόμη μία (Αστέρας Ληξουρίου).
Αρχικά, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και η συνέχεια με την εξής σειρά:
Τα σωµατεία που θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις στην βαθµολογία από κάθε όµιλο της Α’ Σειράς αγώνων, θα αγωνισθούν σε διπλούς αγώνες µετά από κλήρωση που θα γίνει από την Ε.Ε.Π. & Κ.Ε./Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ξεκινώντας µε την ακόλουθη βαθµολογική κατάταξη τους αγώνες της Β’ Σειράς: Το πρώτο σωµατείο του κάθε οµίλου θα ξεκινά µε +2 βαθµούς. 
Θέμα» και αφαίρεση από το νόμιμο στοίχημα! (Ποιο κυπριακό παιχνίδι ...
Πρωταθλήτρια οµάδα θα αναδεικνύεται εκείνη που κατέλαβε την µεγαλύτερη βαθµολογική σειρά σύµφωνα µε τον πίνακα βαθµολογίας της δεύτερης σειράς στην διεξαγωγή της οποίας σε περίπτωση ισοβαθµίας η βαθµολογία θα καθορίζεται σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στον ΚΑΠ Ερασιτεχνών.
Τέλος, όσον αφορά τους υποβιβασμούς στην Β' κατηγορία θα οδηγηθούν οι τρεις τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο, συνολικά έξι.
Λεπτομέρειες και όλη η προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:
(Πατείστε εδώ)
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου