Παρασκευή, Αυγούστου 28

"Πράσινο" ξεκίνημα με πίστη και αισιοδοξία σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Σιγά – σιγά όλες οι ομάδες μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ακόμη μία από σήμερα Παρασκευή 28/8 μπήκε στα δύσκολα!
Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, περί ου ο λόγος, είναι η ομάδα που συγκεντρώθηκε στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για να δουλέψει σκληρά, με όνειρα και φιλοδοξίες σε μια χρονιά με αβέβαιο το ποδοσφαιρικό της μέλλον στη χώρα και πρωτόγνωρες καταστάσεις εξ αιτίας του κορονοιού, που από τον περασμένο Μάρτη μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής ακόμη μιας χρονιάς στην Α’ τοπική κατηγορία!
Στην αρχή τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον π. Βασίλειο Παυλάτο.
Στη συνέχεια ο Τάκης Φωής,  για 7η συνεχή χρονιά προπονητής στους «πράσινους» (βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από την ίδρυση τους και συγκεκριμένα την περίοδο 2014-2015), μίλησε στους ποδοσφαιριστές του παλιούς και νέους.
Αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες, τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας με κύριο στοιχείο την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης ενόψει των φετινών τους υποχρεώσεων σε κύπελλο, που αναμένεται να ξεκινήσει 26-27 Σεπτεμβρίου, αλλά και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, οικογενειακό κλίμα και τους παρακάλεσε να είναι τυπικοί στην παρουσία τους για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα να είναι έτοιμη την στιγμή που θα χρειαστεί και σίγουρα αυτή δεν αργεί!
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος του Π.Α.Ο. κ. Λαμπρινή Μπαλτσαβιά, η οποία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν όλοι αγαπημένοι για το καλό της ομάδας και σιγά-σιγά, βήμα - βήμα να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν μπει από την διοίκηση και τον προπονητή για την καινούρια χρονιά. Μια χρονιά που σίγουρα θα είναι διαφορετική από κάθε άλλη. 
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου βρέθηκε και ο κ. Δημ. Πετρούνιας, επιστημονικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος όπως ανέφερε βρέθηκε εδώ για να τιμήσει τον φίλο του Τάκη Φωή, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος προπονητής βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση της Π.Α.Ε. και όχι μόνο.
Λίγο αργότερα, σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος με την «πρώτη» φετινή προπόνηση, που ήταν μικρής διάρκειας και χαμηλής έντασης. Περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης με μπάλα.
Οι προπονήσεις για τους «πράσινους» θα συνεχιστούν καθημερινά στο ίδιο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν κάποια φιλικά προετοιμασίας.
Εμείς, με τη σειρά μας, να ευχηθούμε στο "τριφύλλι" της Κεφαλονιάς μια καλή και επιτυχημένη χρονιά, οπωσδήποτε μακριά από τραυματισμούς, των ποδοσφαιριστών, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή "πρώτη" του Π.Α.Ο.





















































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου