Παρασκευή, Αυγούστου 21

Αύριο Σάββατο 22/8 στο Δημοτικό Σκάλας η "πρώτη" των Πρόννων



Αύριο Σάββατο 22/8 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σκάλας, ο Α.Ο. Πρόννων θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 4 και 30 μ.μ. από τον νέο προπονητή (ουσιαστικά επανέρχεται μετά από μια σεζόν) Δημήτρη Κουρκουμέλη, με το οποίο οι «πρασινοκίτρινοι» έχουν κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο του πρωταθλητή Α’ κατηγορίας, αλλά και τον συνεργάτη του, ένα παιδί του χωριού το οποίο διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ, τον Ανδρέα Γρουζή, προπονητή ποδοσφαίρου ακαδημιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι.
Ένα δίδυμο που αναμένεται να βάλει στην ομάδα τις βάσεις εκείνες που θα χρειαστεί, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της και να διεκδικήσει το καλύτερο.
Για τον φίλο Ανδρέα και για όσους δεν τον γνωρίζουν, να αναφέρω ότι, ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς την εποχή που αγωνίζονταν στα τοπικά πρωταθλήματα με τη «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά και ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο (παρακάτω δείτε το πλούσιο βιογραφικό του).
To βιογραφικό του Ανδρέα Γρουζή
Εργάζεται στις Ακαδημίες της NUSA στο Νασβίλ της Αμερικής και ηλικίες 11/12 - 17/18 ετών, η οποία συνεργάζεται στενά με τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.
Επίσης, συνεργάζεται με Ισπανούς αξιόλογους προπονητές, σε μεγάλα κάμπ και παρακολουθεί σημαντικά σεμινάρια. 
Είναι κάτοχος αρκετών προπονητικών Διπλωμάτων διάφορων κατηγοριών. Αυτή την στιγμή κατέχει το USSF B’,   όπως και αυτά των επαγγελματικού σκάουτινγκ και κλαμπ μάνατζμεντ.  
Τέλος, όσον αφορά το φετινό ρόστερ, δεν αναμένονται σημαντικές προσθήκες (θα γίνουν οι απαραίτητες), με την ομάδα να κινείτε με τα δικά της παιδιά, ενώ και κάποια άλλα από την ακαδημία θα προωθηθούν και θα ενισχύσουν την ανδρική. 
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου