Παρασκευή, Αυγούστου 28

Γέμισε κουπιά ο Κούταβος.... Εντυπωσιακό το θέαμα στη λιμνοθάλασσα από το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Ο.Α. (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην καταπληκτική λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, η προγραμματισμένη επίδειξη της κωπηλατικής ομάδας των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου.
Η εκδήλωση διεξήχθη λόγω της ματαίωσης των Πανελληνίων αγώνων που θα γινόταν στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2020 από την ομοσπονδία στον ίδιο χώρο.
Η εικόνα ήταν εντυπωσιακή από τους αθλητές - τριες του κωπηλατικού τμήματος του ομίλου και τους μικρούς αθλητές του καγιάκ, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και για αυτό η ανταμοιβή τους ήταν το "ζεστό" χειροκρότημα των παρευρισκομένων, φίλων, γονέων, αλλά και των διερχόμενων περιπατητών της περιοχής του Κουτάβου, που θαύμασαν τις δεξιοτεχνίες και το πλούσιο ταλέντο των παιδιών.
Συμμετείχαν τριάντα αθλητές και το θέαμα ήταν καταπληκτικό, δείγμα γραφής της δουλειάς που γίνεται στον πιο ιστορικό και δραστήριο Σύλλογο της Κεφαλονιάς.
παρών όπως πάντα ο πρόεδρος του ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος που δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και επιτυχημένα.
Εδώ να θυμίσουμε ότι, στην συγκεκριμένη περιοχή, τελευταίοι αγώνες που είχαν διεξαχθεί ήταν στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2015 με τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες που είχε διοργανώσει ο Ν.Ο.Κ.Ι..
Συγχαρητήρια στον Όμιλο, τους προπονητές και ιδιαίτερα στα παιδιά για την προσπάθεια τους και το ωραίο θέαμα που μας χάρισαν. Κάτι φυσικά που βγαίνει μέσα από τον σωστό προγραμματισμό και τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο Ν.Ο.Α.!
Παρακάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή διοργάνωση















































































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου