Σάββατο, Αυγούστου 22

"Πρώτη" σήμερα με χαμόγελα για τους Πρόννους


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα, στο Δημοτικό Σκάλας, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την ομάδα των Πρόννων.
Το παρών έδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Σπ. Σολωμό, οι οποίοι υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν το νέο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.
Σίγουρα, σε μια διαφορετική χρονιά, τόσο από πλευράς κορονοιού, όσο και αγωνιστικά, με την αλλαγή προπονητή, την αποχώρηση αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και μάλιστα δυνατών ονομάτων, όλοι μαζί με μεγάλη αισιοδοξία έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να διατηρήσουν την ομάδα στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ετών.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπ. Σολωμός, ο οποίος αφού ευχήθηκε μία καλή σεζόν, γεμάτη υγεία και κυρίως χωρίς τραυματισμούς, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και να δίνουν το παρών στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες και να παιχτεί όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε το τεχνικό team των Πρόννων και ο συνεργάτης του Δημ. Κουρκουμέλη, (ο τελευταίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους) Ανδρ. Γρουζής, ο οποίος τόνισε στους παίκτες τους στόχους των Πρόννων, εξήγησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ζητώντας τους παράλληλα να είναι τυπικοί με την παρουσία τους σε όλη την προετοιμασία, αλλά και στις προπονήσεις της ομάδας για να κτισθεί μια ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος και να διακριθεί σε αυτό.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας, η οποία περιελάμβανε ένα πρόγραμμα σχετικά χαλαρό με ασκήσεις φυσικής κατάστασης κυρίως με μπάλα από τον Α. Γρουζή.
Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και προπάντων χωρίς τραυματισμούς.
Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή «πρώτη» των Πρόννων:





Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου