Τετάρτη, Αυγούστου 26

Ξεκίνησε με αισιοδοξία η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν για τον Αστέρα (Εικόνες)


Σήμερα απόγευμα Τετάρτης 26/08/2020, ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου, εν’ όψει της νέας χρονιάς και τη συμμετοχή της την περίοδο 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Μια ιστορική στιγμή, αφού πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια για να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, μιας και σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του Ληξουριού, παρέμενε σε αδράνεια.
Η χρονιά που έρχεται θα είναι αναμφισβήτητα μια πρόκληση, αφού η ομάδα θα μπει κατ’ ευθείαν στα «βαθιά» του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. 
Το φετινό ρόστερ της αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά και ο στόχος θα είναι να πραγματοποιήσουν μια σεζόν, η οποία θα μπορεί να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να χτυπάει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα τον αντίπαλο, ώστε να έχει ελπίδες παραμονής σε ένα πολύ δύσκολο, λόγω των γνωστών συγκυριών πρωτάθλημα. 
Αυτός άλλωστε φαίνεται να είναι και ο στόχος της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Στον Άγιο Αντώνη λοιπόν σήμερα το απόγευμα, άρχισε να κτίζεται ο νέος Αστέρας.
Στην αρχή, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον π. Αθανάσιο Λυκούδη, παρουσία των ανθρώπων της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νεκτ. Αραβαντινός, ο οποίος αφού καλωσόρισε προπονητικό team και ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες, λέγοντας τους ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα.
Επίσης, παραβρέθηκαν οι Βαγγέλης Μαρούλης και Στ. Αναλυτής. Ο Βαγγέλης Μαρούλης παλιός ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο οποίος με το μεγάλο πάθος για την φανέλα (τον διέκρινε όταν αγωνίζονταν με αυτή, όντας ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής) και την αγάπη του για την ομάδα, κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξανακάνει τον Αστέρα της καρδιάς του πάλι μεγάλο και βρίσκεται συνέχεια κοντά του.
Ο δε Στ. Αναλυτής πάντα πρόθυμος να προσφέρει στο ποδόσφαιρο μας και σαν πρώην παίκτης αυτής της ομάδας, κάνει τα πάντα να την δει ανάμεσα στους μεγάλους του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου. 
Η συνέχεια ανήκει στον προπονητή Σάκη Αναλυτή, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και τους αγώνες, προκειμένου ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του.
Τέλος, πραγματοποιήθηκε από τον κόουτς και τους συνεργάτες του Διον. Τσίγγανο και Γερ. Συνοδινό (προπονητή ακαδημιών), η πρώτη επίσημη προπόνηση, η οποία ήταν μικρής διάρκειας και όχι ιδιαίτερα δυνατή. Περιορίστηκε κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα.
Να ευχηθούμε στον Αστέρα, παρά τις ιδιαιτερότητες του νέου πρωταθλήματος, να έχει επιτυχίες και στους ποδοσφαιριστές υγεία, μακριά από τραυματισμούς, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατόν στην εκ νέου επιστροφή τους, στην ενεργό δράση!!!
Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή «πρώτη» του Αστέρα


























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου