Τετάρτη, Αυγούστου 26

Και επίσημα σήμερα η "πρώτη" της Ευγέρου (Φωτορεπορτάζ)


Και επίσημα σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εύγερος, ενόψει της νέας περιόδου, τηρώντας μάλιστα στο απόλυτα τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α..
Η παρουσία των ποδοσφαιριστών ήτα μεγάλη και φάνηκε από νωρίς η διάθεση όλων για σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα τη νέα περίοδο να πετύχει τους στόχους της.
Στο Ενωσιακό παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και ο προπονητής Θόδωρος Βουκελάτος που συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο των «πορτοκαλί».
Στην αρχή συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές τους και αφού τους εξήγησε το σημερινό πρόγραμμα, αλλά και γενικότερα της προετοιμασίας, στη συνέχεια άρχισε το τρέξιμο και τον ιδρώτα με το "καλημέρα" να τρέχει ποτάμι από τα πρόσωπα των παικτών του.
Στην «πρώτη» της ομάδας, τελικά όλα κύλησαν ομαλά και η διάθεση ήταν μεγάλη, απέναντι σε έναν απαιτητικό κόουτς που θέλει να βάλει τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά, όπως μόνο αυτός ξέρει.
Να ευχηθούμε στο κόουτς και τους ποδοσφαιριστές της Ευγέρου να έχουν μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με υγεία και προπάντων μακριά από τραυματισμούς!
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την πρώτη της Ευγέρου




























































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου