Τετάρτη, Αυγούστου 19

Στον 9ο όμιλο ο Παλληξουριακός με ομάδες 5 ακόμη Ενώσεων


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η πολυσυζητημένη συνεδρίαση της Ε.Ε. της διοργανώτριας για να αποφασίσει την τύχη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου την περίοδο 2020-2021.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με χθεσινή μας ανάρτηση και σε ότι έχει να κάνει με τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ο. Παλληξουριακό, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετήθηκαν στο 9ο όμιλο μαζί με 12 ακόμη ομάδες από εκπροσώπους 5 Ενώσεων (Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ζάκυνθος, Αιτωλοακαρνανίας - 1 ομάδα με πιθανότερη τον Ναυπακτιακό).
Ο βαθμός δυσκολίας και ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο όμιλο αναμένεται μεγάλος, αφού από τις 13 ομάδες του ομίλου θα παλέψουν, άλλες για το πρωτάθλημα και άλλες για την παραμονή τους.
Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική του ευθεία αναμένουμε, τι θα περιλαμβάνει η προκήρυξη, ποια θα είναι η τελική μορφή διεξαγωγής του, ποιες ομάδες θα διατηρηθούν και την επόμενη σεζόν στην ίδια κατηγορία και πόσες θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων τους. 
Σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν λάθη και αδικαιολόγητες απώλειες βαθμών και κάθε μια από τις 13 ομάδες φαίνεται ότι, θα επιδιώξει πορεία πρωταθλητισμού προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της!
Να ευχηθούμε στον εκπρόσωπο μας, καλή τύχη και η συμμετοχή του να είναι αυτή που οι άνθρωποι του επιθυμούν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για μια αξιόλογη εκπροσώπηση, παράλληλα με την ελπίδα για το κάτι παραπάνω.
Ας δούμε παρακάτω τον 9ο όμιλο:
Ε.Π.Σ. Αχαΐας: Θύελλα Πατρών, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Παναιγιάλειος, Αχαϊκή
Ε.Π.Σ. Ηλείας: ΠΑΟ Βάρδας, Αίας Γαστούνης
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας: ΑΟ Διαβολιτσίου, Πάμισος Μεσσήνης
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου: Ζάκυνθος, ΑΟ Τσιλιβί, Εθνικός Σκουλικάδου

Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης: Α.Ο. Παλληξουριακός
Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ναυπακτιακός, Α.Ε. Μεσολογγίου, Αμβρακικός ή Παναγρινιακός. 
Από την τελευταία Ένωση στο 9ο όμιλο θα προστεθεί μόνο η μία με πιθανότερη αυτή του Ναυπακτιακού, αφού τα κριτήρια θα είναι γεωγραφικά. 

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής για την σεζόν 2020-21:

1ος Όμιλος: Έβρος (2 Ομάδες), Θράκη (2 Ομάδες), Ξάνθη (3 Ομάδες), Καβάλα (3 Ομάδες), Δράμα (2 Ομάδες), Σέρρες (1 Ομάδα), Μακεδονία (3),
Σύνολο 16 Ομάδες
2ος Όμιλος: Μακεδονία (5 Ομάδες), Πέλλα (4 Ομάδες), Χαλκιδική (2 Ομάδες), Ημαθία (3 Ομάδες), Κιλκίς (1 Ομάδα)
Σύνολο 15 Ομάδες
3ος Όμιλος: Κοζάνη (2 Ομάδες), Φλώρινα (1 Ομάδα), Πιερία (3 Ομάδες), Καρδίτσα (3 Ομάδες), Λάρισα (4 Ομάδες)
Σύνολο 13 Ομάδες
4ος Όμιλος: Βοιωτία (2 Ομάδες), Ευρυτανία (1 Ομάδα), Φωκίδα (1 Ομάδα), Εύβοια (2 Ομάδες), Θεσσαλία (4 Ομάδες), Φθιώτιδα (2 Ομάδες), Τρίκαλα (2 Ομάδες)
Σύνολο 14 Ομάδες
5ος Όμιλος: Αιτ/νία (3 Ομάδες), Καστοριά (1 Ομάδα), Γρεβενά (1 Ομάδα), Κέρκυρα (2 Ομάδες), Άρτα (1 Ομάδα), Πρέβεζα-Λευκάδα (4 Ομάδες), Ήπειρος (1 Ομάδα), Θεσπρωτία (1 Ομάδα)
Σύνολο 14 Ομάδες
6ος Όμιλος: Πειραιάς (3 Ομάδες), Αθήνα (3 Ομάδες), Κυκλάδες (3 Ομάδες), Ανατολική Αττική (2 Ομάδες), Κορινθία (1 Ομάδα)
Σύνολο 12 Ομάδες
7ος Όμιλος: Αθήνα (3 Ομάδες), Αργολίδα (4 Ομάδες), Αρκαδία (2 Ομάδες), Λακωνία (3 Ομάδες)
Σύνολο 12 Ομάδες
8ος Όμιλος: Πειραιάς (3 Ομάδες), Λέσβου (2 Ομάδες), Χίος (1 Ομάδα), Σάμος (1 Ομάδα), Δωδ/σου (1 Ομάδα), Δυτική Αττική (2 Ομάδες), Ανατολική Αττική (2 Ομάδες)
Σύνολο 12 Ομάδες
9ος Όμιλος: Αχαΐα (4 Ομάδες), Ζάκυνθος (3 Ομάδες), Ηλεία (2 Ομάδες), Μεσσηνία (2 Ομάδες), Κεφ/νία-Ιθάκη (1 Ομάδα), Αιτ/νία(1 Ομάδα)
Σύνολο 13 Ομάδες
10ος Όμιλος: Ηρακλείου (6 Ομάδες), Λασίθι (3 Ομάδες), Ρέθυμνο (3 Ομάδες), Χανιά (3 Ομάδες)
Σύνολο 15 Ομάδες
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου