Δευτέρα, Αυγούστου 31

Η επίδειξη κωπηλασίας και καγιάκ από τον Ν.Ο.Α. (Εικόνες)


To Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας ενημερώσει ότι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η προπόνηση- επίδειξη ικανοτήτων των αθλητών-τριών μας και κυρίως μικρών ηλικιών στην κωπηλασία και στο καγιάκ την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 στον Κούταβο Αργοστολίου.
Συμμετείχαν  25 αθλητές-τριες με 22 σκάφη. Το θέαμα που προσέφεραν με κέφι και μεράκι οι μικροί αθλητές άκρως εντυπωσιακό.
Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι παρακολούθησαν αυτό το γεγονός θα έμειναν με καλές εντυπώσεις και όλοι μας νοιώθουμε περήφανοι που υπάρχουν αυτά τα παιδιά γεμάτα θέληση και αγάπη.
Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τα θαυμάσουμε σε βάθρο απονομών τιμώντας τους κόπους τους, την Κεφαλονιά και το Ν.Ο. Αργοστολίου.
Ευχαριστούμε τους  Προπονητές  μας και όλους όσους βοηθούν για αυτή την προσπάθεια. 
Επιφυλασσόμαστε για την επόμενη δοκιμασία τους στο ίδιο μέρος έτσι ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί τόσο την τεχνική τους κατάρτιση όσο και το υπέροχο θέαμα που μας προσφέρουν.
Καλούμε κάθε παιδί που ενδιαφέρεται για τα αθλήματα κωπηλασίας- καγιάκ να έρθει κοντά μας και να γίνει μέλος αυτής της ομάδας και να απολαύσει τα αθλήματα αυτά.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Πανέρη Σταύρο για τη βοήθεια του και τον κ. Παπαιωάννου Γιώργο για τις φωτογραφίες.

Με  εκτίμηση
Από  το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου