Πέμπτη, Μαΐου 3

Δ.Τ. Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωσις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή της 1ης Πανελλήνιας Σχολής Διαιτησίας του Beach Soccer στην Κεφαλονιά στις 25-27/5/2012.
Η λειτουργία αυτής της Σχολής γίνεται από την ΕΠΟ υπό τις εντολές του υπεύθυνου για την εκπαίδευση κου Κ. Βασάρα. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Εκπαιδευτής Super League κος Γεράσιμος Μαζαράκης,. Η Σχολή αυτή είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και θα έχει διεθνή εκπαιδευτική υποστήριξη. Φιλοδοξία μας είναι  να γίνει μια Σχολή υψηλού επιπέδου σε θέματα διοργάνωσης και λειτουργίας και  πέραν των άλλων να συμβάλει και στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚΙ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Σ. Πιλάβιο για την εξαιρετική τιμή που έγινε στην Ένωσή μας με την ανάθεση της Σχολής. Ελπίζουμε οι εκπαιδευόμενοι-επισκέπτες μας να απολαύσουν με την ευκαιρία της παραμονής τους τις ομορφιές του τόπου μας και φιλοδοξούμε να γίνει η Κεφαλονιά το κέντρο του Ελληνικού Beach Soccer και τόπος διεξαγωγής Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων του αθλήματος.
Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενής αναφορά σχετικά με το θέμα αυτό.                                                                                                                                                       ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου