Πέμπτη, Μαΐου 3

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3/5/2012
Μοναδική εμπειρία στην Κυπαρισσία για τους μικρούς του ΑΣΚ
     Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου ο σύλλογός μας με δεκαπέντε παιδιά βρέθηκαν καλεσμένοι του συλλόγου Δίων Κυπαρισσίας και του προπονητή τους Σπύρου Ψυχογιού σε ένα τουρνουά 3x3 το στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας για δύο ημέρες με 135 ομάδες από την Πελοπόννησο για γεννηθέντες 2003-1997.
     Καθώς επίσης το απόγευμα του Σαββάτου δόθηκε ένας δυνατός φιλικός αγώνας μεταξύ του Α.Σ.Κ. και της αντίστοιχης ομάδας Παμπαίδων του Δίων Κυπαρισσίας.

     Την όλη αποστολή ακολούθησε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Πάνος Ματιάτος (επιστήθιος φίλος του Σπύρου Ψυχογιού) και από το σύλλογο μας οι Θανάσης Μουίκης και Γιώργος Γιαννάτος. Προσκεκλημένη την ίδια περίοδο ήταν και  η Εθνική ομάδα Παμπαίδων που διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς. Μετά αμέσως από το δικό μας αγώνα του Σαββάτου παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής Παμπαίδων με της ομάδας Παίδων της ΕΚΕΣΚΑΝΟΠ.
     Προπονητές ήταν για την Εθνική οι Λημνιάτης, Δοξάκης και Γαλακτερός και οι Αβδάλας, Ψυχογιός για την ΕΚΕΣΚΑΝΟΠ.
     Πρωτιά έφεραν στο διαγωνισμό 3χ3 οι μικροί γεννηθέντες το 2000 με τους Κωνσταντίνο Γιαννάτο, Χρήστο Κουμαριώτη, Γιάννη Μουίκη & Σπύρο Ζαπάντη. Επίσης ο Νίκος Φραγκιάς πήρε την πρωτιά στο διαγωνισμό σούτ την Κυριακή στους γεννηθέντες το 1998. Οι πέντε τριάδες μας  ήταν: 1) Παπαδημητρίου Γ. Μουίκης Γ. Βαλλιανάτος Π.  2) Ντιλ Α. Ντιλ Ν. Σπυράτος Π.  3) Λάλης Β. Φραγκιάς Ν. Μπενετάτος Β.  4) Λάλης Χ. Ντεράι Μ. Ζαπάντης Σ.  5) Γιαννάτος Κ. Κουμαριώτης Χ. Μουίκης Γ.
     Όλες οι τριάδες μας πήγαν πολύ καλά και έπαιξαν και τις δύο ημέρες. Από ότι φάνηκε στον φιλικό αγώνα και στο τουρνουά το έργο των προπονητών, Πάνου Ματιάτου, Λεωνίδα Παπαδάτου, Μάκη Μαρκάτου και Γιάννη Βουργίδη βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η διοργάνωση και η όλη διαμονή των παιδιών ήταν άψογη. Οι εικόνες, οι εμπειρίες και οι φιλίες που απέκτησαν πολλές που σίγουρα όλα αυτά θα τους μείνουν αξέχαστα! Και σε άλλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου