Πέμπτη, Μαΐου 3

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ TOY N.O.A. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ FINAL FOUR TOY ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


...ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. Ο Ν.Ο.Α. !!!
(Αποστολή Αθήνα:Βαγγέλης Αναλυτής)
     -Θέλετε τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την κλήρωση του κυπέλλου;
     -Θέλετε το όνομα του αντιπάλου;
     ...Το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάστηκε από πολλούς παράγοντες αλλά ο Ν.Ο. Αργοστολίου με ήττα-πολύ βαριά 16-4 (!) αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου.

     Στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. είχε αρκετό κόσμο, κυρίως λόγω του αγώνα play-off για το πρωτάθλημα Super League ανάμεσα στον Π.Α.Ο. και τον Ατρόμητο που είχε προηγηθεί, αφού μετά το τέλος του αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων μεταφέρθηκαν στο κλειστό ώστε να ενισχύσουν την ομάδα τους.

     Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιβάλουν το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, με πίεση ψηλά και με καλή κυκλοφορία τελικά το κατάφεραν και ο Ν.Ο.Α. κυριολεκτικά σε ρόλο ''κομπάρσου'' , αφού αρκέστηκε μόνο σε αμυντικό παιχνίδι, κλείνει την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ με 5-0.
     Η δεύτερη περίοδος πάνω-κάτω κινήθηκε στα επίπεδα της πρώτης αφού ο Π.Α.Ο. μπήκε αποφασισμένος να ''καθαρίσει'' τον αγώνα και με το ξεκίνημα βάζει και έκτο γκολ. Κάπου εκεί υπήρχε μια μικρή αντίδραση από τον Ν.Ο.Α. που έβγαλε κάποιες επιθέσεις αποτέλεσμα σε μια από αυτές ήταν η μείωση του σκορ σε 6-1.
     Οι παίχτες του Π.Α.Ο. ''θορυβήθηκαν'' και στον υπολειπόμενο χρόνο των 2' και 44'' από την ώρα επίτευξης του Κεφαλονίτικου τέρματος και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου πετυχαίνουν άλλα τρία τέρματα με αποτέλεσμα το σκορ να κλείσει στο 9-1 υπέρ τους.
     Αυτό που διακρινόταν έντονα στο πάγκο του Ν.Ο. Αργοστολίου στο ημίχρονο ήταν παγωμάρα!
     Στην τρίτη περίοδο ο αγώνας άρχισε να γίνεται πλέον τυπική διαδικασία αφού οι γηπεδούχοι είχαν στον έλεγχο και τον ρυθμό του αγώνα και απολύτως φυσιολογικά, αφού πλέον είχε αρχίσει και το roteition, το σκορ ανέβηκε στο 13-2.
     Στην τελευταία περίοδο και ενώ ο θρίαμβος είχε επιτευχθεί από πλευράς γηπεδούχων εντός αγωνιστικού χώρου, οι οπαδοί του Π.Α.Ο. ξεκίνησαν το δικό τους πάρτι στην εξέδρα του γηπέδου, ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα προτροπής στους παίχτες της ομάδας τους να γυρίσουν με το κύπελλο από το Αργοστόλι.
     Πάντως η τελευταία περίοδος ήταν και η καλύτερη όσο αφορά την εμφάνιση του Ν.Ο. Αργοστολίου στον αγώνα αφού πέτυχε δύο τέρματα και είχε και δύο δοκάρια (το ένα με χαμένο πέναλτι) αλλά και πάλι είχε πάρα πολλά αμυντικά κενά και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε δίκαια στο 16-4.
     Με την λήξη δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα σε μεμονωμένους οπαδούς των γηπεδούχων και παιχτών του ΝΟΑ αλλά ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις αφού μεσολάβησαν οι ψυχραιμότεροι και περίπου 20 αστυνομικοί που επιτηρούσαν τον αγώνα και έτσι έληξε άμεσα το επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί.
Ανταπόκριση από Αθήνα
Για το sportsthea
Βαγγέλης Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου