Πέμπτη, Μαΐου 10

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10/5/2012

Ο Γυμναστής της Εθνική ομάδας μπάσκετ στην Κεφαλονιά
     Μια πολύ σημαντική άφιξη στον χώρο του αθλητισμού θα έχουμε στην Κεφαλονιά. Το νησί μας λοιπόν, θα επισκεφτεί ο υπεύθυνος Γυμναστής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Γιάννης Παπαγεωργίου, ο οποίος το Σάββατο 12 Μαΐου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει σε παιδιά, αθλητές, προπονητές, γυμναστές και γονείς. 
     Ο  Γιάννης Παπαγεωργίου είναι υπεύθυνος Γυμναστής για όλα τα ηλικιακά τμήματα των Εθνικών μας ομάδων και θεωρείται κορυφαίος στον τομέα του.
     Ξεκίνησε την καριέρα του ως γυμναστής στον Πανιώνιο ως υπεύθυνος στα άλματα, συνέχισε σε ομάδες μπάσκετ και πέρασε στο τιμ του Ολυμπιακού την περίοδο που προπονητής ήταν ο  Γιάννης Ιωαννίδης. Τα τελευταία χρόνια 15 χρόνια είναι υπεύθυνος Γυμναστής σε όλα τα τμήματα στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ.
     Θα μιλήσει για:

  • παχυσαρκία
  • διατροφή
  • για την καλοκαιρινή προετοιμασία
  • για την σωστή εκγύμναση κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων
     Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι πολύ φίλος με τον γενικό διευθυντή του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη και έρχεται ειδικά για τον σύλλογό μας και πριν αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα για την προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γιάννης Παπαγεωργίου
Γυμναστής/Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής
Κάτοχος πτυχίου εξομοίωσης Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, διπλώματος μετεκπαίδευσης της Ουγγρικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής «
MAGYAR TESTNEVELESI FOISKOLABUDAPEST», πτυχίου Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής. Υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση των παικτών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου