Πέμπτη, Μαΐου 10

PLAYOFFS Α1 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


PLAYOFFS
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΔΟΥΛΕΙΑ» Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟ;






     Με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων της ημιτελικής φάσης συνεχίζονται αύριο Παρασκευή (11/5) τα playoffs του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
     Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι επικράτησαν στους πρώτους αγώνες, με τις σειρές τώρα να μεταφέρονται στο ΟΑΚΑ και τη Χίο.
     Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ τη Βουλιαγμένη με μοναδικό στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1.
     Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού έδειξαν πολύ καλή εικόνα στα τρία οκτάλεπτα του πρώτου ημιτελικού, ωστόσο τα κακά ποσοστά στον παίκτη λιγότερο στοίχισαν τελικά την ήττα.

     Από την άλλη, η ομάδα του Τεό Λοράντου παρέμεινε αήττητη σε έναν ακόμη αγώνα εντός έδρας και θα αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό με σκοπό την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
     Στον άλλο ημιτελικό των playoffs ο ΝΟ Χίου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Ιωνικό κολυμβητήριο και θέλει να δείξει ότι η θετική εμφάνιση στον Πειραιά δεν αποτελεί απλά μία παρένθεση.
     Ο Μάκης Βολτυράκης θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Σέρβου αμυντικού Nikola Radjen, αλλά όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι παίκτες του ΝΟΧ θα τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
     Κάτι τέτοιο βέβαια απεύχονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς με νίκη μέσα στη Χίο.
     Όπως και να ‘χει, οι μάχες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αν λάβουμε υπόψην μας το πρώτο δείγμα, τότε είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου συναρπαστική.













Αναλυτικά το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων των ημιτελικών των playoffs της Α1 ανδρών είναι το εξής:
16:45 Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-ΝΟ Βουλιαγμένης
(Βασιλείου-Μπιράκης)
19:00 Κολυμβητήριο Ιωνικό ΝΟ Χίου-Ολυμπιακός
(Κουρέτας-Μπουδραμής)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (3η αν χρειασθεί)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
2.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου