Κυριακή, Ιουνίου 3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑΗ


ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΝΕΟΛ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΗ









     Ο Υπερίων κέρδισε μέσα στο Ληξούρι 59-57 τον ΝΕΟΛ έκανε τις 3-2 νίκες και από του χρόνου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.
     Σε ένα φανταστικό σε εξέλιξη και αγωνία παιχνίδι ο Υπερίωνας πιο ουσιαστικός και τυχερός κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη-άνοδο έχοντας τον Χαρίτο σε εκπληκτική ημέρα σημειώνοντας τους 29 από τους 57 πόντους της ομάδας του.
     Και όμως ο ΝΕΟΛ θα μπορούσε να ήταν ο νικητής αν ευστοχούσαν οι παίκτες τους στην τελευταία κρίσιμη επίθεση ή δεν χανόταν κάποιες βολές.
     Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν τα γρήγορα φάουλ του Ρουμελιώτη αλλά και στην συνέχεια οι αποβολή με 5 των Γ και Β. Αντωνάτου αλλά και οι αρκετά λάθος επιλογές σε καίρια σημεία του αγώνα.
Διαιτητές οι κ.κ. Καμίτσος και Αθανασόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 13-14, 25-29, 41-42, 57-59.
ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος Β. 9 (1), Μπακούρος, Κουνάδης 7 (1), Ρουμελιώτης 8 (2), Συνοδινός 16 (2), Μουρελάτος, Αντωνάτος Η., Πρεντάνος 4, ΑντωνάτοςΓ.12.
ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ (Δημήτρης Φωτόπουλος): Κίντος 10, Κολοτούρος, Ρουμάνι 6, Παπαδόπουλος 4, Χαρίτος 29 (5), Τσιπολίτης, Νικολόπουλος 2, Σένα 2, Μητρόπουλος 3.
     Εμείς να συγχαρούμε την ομάδα του ΝΕΟΛ για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά δημιουργώντας μια ομάδα που στο παραπέντε έχασε την άνοδο στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου