Πέμπτη, Ιουνίου 14

EURO 2012: ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΑ "ΠΑΝΤΣΕΡ"

                           ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
                    ΟΛΑΝΔΙΑ      ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    2 - 1 

ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μεγάλη νίκη 2-1 τους Ολλανδούς
     Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική και στον 2ο όμιλο με την πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη της Γερμανίας επί της Ολλανδίας με σκορ 2-1. Μια νίκη που για τους Γερμανούς σημαίνει πρόκριση, ενώ η ήττα αυτή για τους «Οράνιε» λογικά τους στέλνει σπίτι τους αφού πρέπει να συμβούν πολλά και «απίθανα» στην συνέχεια για να ανατραπεί η κατάσταση αυτή. Δηλαδή νίκη επί της Πορτογαλίας την τελευταία αγωνιστική και ήττα των Δανών από την Γερμανία.

     Νικητές τελικά αναδείχθηκαν τα «Πάντσερ» με σκορ 2-1. Και τα γκολ για την ομάδα του Γιοακίμ Λέβ, που είναι πολύ πιθανό να της εξασφάλισαν ακόμη και την πρόκριση στην επόμενη φάση πέτυχε ο Μάριο Γκόμεζ.
     Συγκεκριμένα:
     Στο 24΄ άνοιξε το σκορ για το 1-0 με φοβερή ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, και στο 38΄με ωραία κίνηση και διαγώνιο δυνατό σουτ από δεξιά και πλάγια.
     Για τους Ολλανδούς μείωσε ο Φαν Πέρσι στο 72΄με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Διαιτητής ο Γιόνας Έρικσον (Σουηδία).
Οι συνθέσεις:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Οζίλ (81' Κρόος), Τόμας Μίλερ (92' Λαρς Μπέντερ), Ποντόλσκι, Μάριο Γκόμεζ (72' Κλόζε).
ΟΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλεμπουργκ, Φαν Ντε Βίλ, Χάϊντινχα, Ματάϊσεν, Βίλεμς, Ντε Γιόνγκ, Φαν Μπόμελ (46΄Φαν Ντε Φάαρτ), Σνέϊτερ, Αφελάϊ (46΄Χούντελααρ), Ρόμπεν (83΄Κάουτ), Φαν Πέρσι.
Η βαθμολογία
Θέση
Ομάδα
Αγώνας
Νίκη
Ισοπαλία
Ήττα
Τέρματα
Βαθμοί
1
Γερμανία
2
2
0
0
3 – 1
6
2
Πορτογαλία
2
1
0
1
2 – 2
3
3
Δανία
2
1
0
1
2 – 2
3
4
Ολλανδία
2
0
0
2
1 – 3
0
Η επόμενη αγωνιστική
(3η - Σάββατο 17/06)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
2.
ΔΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου