Τετάρτη, Ιουνίου 6

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
FINISH……     ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ
«ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΙ»……..  ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ
     Τη νίκη με σκορ 1-0 και την πρωτιά στην τελική κατάταξη του 12ου ομίλου κατέκτησε σήμερα η Δόξα Ν. Μανωλάδας απέναντι στον Εθνικό Σαγείκων και τις δυο ομάδες να πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην Δ΄Εθνική.    
      Τελικά ούτε αυτή τη φορά τα κατάφεραν τα Διλινάτα στην Ζάκυνθο ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στα playoffs με την 6η τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά από την Δόξα Αμπελοκήπων με σκορ 5-0!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  6ης ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5 – 0
2.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
1 – 0
 
ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ PLAYOFFS ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 
0-5 ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
     ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ      Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ    
          5                0
   











     Πριν ακόμη ξεκινήσει το ταξίδι για την Ζάκυνθο τα πράγματα για την ομάδα του νησιού μας, τα Διλινάτα ήταν πολύ δύσκολα αφού οι απουσίες ήταν πολλές και σημαντικές.
     Έτσι έκλεισε ο κύκλος της συμμετοχής της στα playoffs ανόδου στην Δ΄Εθνική με απολογισμό δυστυχώς 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάτι που σίγουρα την αδικεί αφού υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσε να έχει πάρει αν η ατυχία και σε κάποιο η διαιτησία δεν της είχαν γυρίσει την «πλάτη».
     Τελικά μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας ομάδων του νησιού στην Δ΄Εθνική από του χρόνου δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος μας.
Ας δούμε τι περιγράφει για το παραπάνω παιχνίδι ο www.ioniansports.gr τον οποίο και ευχαριστούμε για την βοήθεια του.

    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής των Μπαράζ για άνοδο στη Δ΄ εθνική στο 12ο όμιλο, μεταξύ της Θύελλας Αμπελοκήπων και του ΑΟ Διλινάτα.
     Η Θύελλα Αμπελοκήπων έκλεισε... το μίνι πρωτάθλημα με νίκη επί των Διλινάτων με το ευρύ 5 - 0. 
     Η Ζακυνθινή ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 8 βαθμούς (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) που όμως δεν ήταν αρκετοί να της δώσουν την πολυπόθητη άνοδο. 
     Στο σημερινό ματς δύο γκολ σημείωσε ο Κομιώτης Αλέξης κι από ένα οι Ματαράγκας, Μπάστας Αν και Τσιόλης.   
     Η Ζακυνθινή ομάδα ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα και έφτασε εύκολα στην επικράτηση.  
     Στο 26΄ μετά από σουτ του Ματαράγκα και απόκρουση του Αλιάι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 56΄ κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 ο Τζωρτζάτος απώλεσε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.  
     Διαιτητής ήταν  ο Μακρής (Αργολίδας). 
Θύελλα Αμπελοκήπων (Μάντσεϊ Νουτσκόφσκι): Διαμαντής, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Ματαράγκας, Κομιώτης Αλ., Ξένος, Γιατράς, Κομιώτης Ι., Μπάστας Αν., Ζούγρας, Γιακουμέλος
ΑΟ Διλινάτα (Τάκης Φωής): Αλιάι, Ζαΐμι, (83΄ Λάσκαρης), Αναλυτής Θ., Μανώλης, Γκρουσιέλ, Σκριβάνος, Κατσούρης (65΄ Καλαφάτης), Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Κύριος (54΄ Τσάκος)

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΣ...  
*** Περίπου 1.200 ευρώ πήγε η διαιτησία από την Αργολίδα με τους παράγοντες των Αμπελοκήπων να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού οι φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν λιγότεροι από 100. 
*** Ο Τζωρτζάτος που σήμερα εκτέλεσε το πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα άουτ, είχε χάσει πέναλτι και στο πρώτο ματς στην Κεφαλονιά, μεταξύ των δύο ομάδων. 
*** Με πολλές ελλείψεις αγωνίστηκαν σήμερα και οι δύο ομάδες 
*** Ο ΑΟ ήρθε με πλοιάριο από Κεφαλονιά στις Αλυκές και μετά με λεωφορείο στο γήπεδο και αντίστροφα μετά τη λήξη του αγώνα. 
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΔΟΞΑ 1-0 ΤΑ ΣΑΓΕΪΚΑ
     ΔΟΞΑ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ      ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ     
        1               0












    Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Μανολάδα και στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής η Δόξα πιστοποιώντας την ανωτερότητα της επικράτησε του ελλιπέστατου Εθνικού Σαγείκων με σκορ 1-0 κατακτώντας την 1η θέση της τελικής κατάταξης.
     Στο τέλος πάντως και οι δυο ομάδες πανηγύρισαν την άνοδο τους στην Δ΄ Εθνική ενώ η γιορτή στο γήπεδο ξεκίνησε για την επιτυχία αυτή της Ηλειακής ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της.
     Φάσεις και γκολ
  Δύσκολη απόκρουση στο 13΄για τον Τσάκωνα που θα μπλοκάρει το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παναγόπουλου.
    Σουτ του Μελετίδη στο 33΄από την περιοχή η μπάλα σταματάει στο δοκάρι του Κουτσογιαννόπουλου.
     Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το παιχνίδι πέτυχε στο 55΄ ο Μιχαηλίδης με πολύ όμορφο πλασέ ύστερα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Λαγού
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νικ. Ρατσιάτου και των βοηθών του κ.κ. Δημ. Τσακαγιάννη και Αλ. Φωτόπουλου από την Αργολίδα.
Οι συνθέσεις 
Δόξα Ν. Μανολάδας (Αντρέας Ζήκος): Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός Μιχαηλίδης (90΄ Δημητρόπουλος Ι. Κ.), Βουρλούμης, 83΄Μπαμιαντζής) Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας (88΄Δημητρακόπουλος Κ. Σ.)
Εθνικός (Ν. Σαλαμαλίκης): Κουτσογιαννόπουλος, Μπακούλιας (87΄Β. Πυρρής), Ηλ. Πυρρής, Ιωάννου, Τζίφας (70΄Ν. Πυρρής), Αβράμης, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Κατσίνας (62΄Φράγκος), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 6 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
16
16 – 3
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
10
11 – 4
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
8
7 – 9
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
3 – 21
                           * Οι δυο πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στο περιφερειακό.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου