Παρασκευή, Ιουνίου 29

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΝ

«Μπορούμε την πρωτιά!»



     Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Άγιο Κοσμά ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (3-15/7/2012). Στις τάξεις των νεαρών διεθνών επικρατεί αισιοδοξία για καλή πορεία της Εθνικής στο τουρνουά, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο epo.gr των Σταφυλίδη και Γιαννιώτα. 
Αναλυτικά:
Κώστας Σταφυλίδης: «Όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για να είμαστε έτοιμοι στην τελική φάση της Εσθονίας. Είμαστε όλα τα παιδιά σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας. Αρχικός στόχος μας είναι να περάσουμε στα ημιτελικά. Από κει και πέρα, όλα είναι πιθανά. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της Ευρώπης».

Γιάννης Γιαννιώτας: «Όλα κυλάνε καλά αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας. Το προπονητικό τιμ έχει κάνει υπέροχη δουλειά και νομίζω ότι θα πάμε πανέτοιμοι να παίξουμε τους αγώνες της τελικής φάσης. Θέλω να τονίσω ότι το σημαντικότερο είναι πως νιώθουμε σαν μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια, γεγονός που μας έκανε να ξεχωρίσουμε και στις προκριματικές φάσης της διοργάνωσης. Πηγαίνουμε στην Εσθονία με υψηλές προσδοκίες. Τα όνειρά μας φτάνουν έως την κατάκτηση του τροπαίου».

 Πηγή:http://www.epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου