Παρασκευή, Ιουνίου 22

EURO 2012: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ


ΕΛΛΑΔΑ         ΓΕΡΜΑΝΙΑ
                                 
 EURO 2012: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 2ου ΟΜΙΛΟΥ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.......
Σήμερα η Ελλαδάρα μας θέλει να συνεχίσει το όνειρο του Εuro στον αγώνα της με αντίπαλο την Γερμανία και ώρα έναρξης 21:45 στο στάδιο Γκντανσκ η οποία θα έχει και την “θερμή” συμπαράσταση 5.000 οπαδών της. Η νικήτρια ομάδα προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο στην συνέχεια.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
Πρόβλημα για την ομάδα μας και τον Φερνάντο Σάντος αποτελούν οι απουσίες των Αβραάμ, Καραγκούνη και Χολέμπας.
Αντίθετα η Γερμανία και ο Λεβ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κατεβαίνει πλήρης για το «εισιτήριο» που οδηγεί στους «4».
Ο 36χρονος Νταμίρ Σκόμινα θα είναι ο “άρχων” του αγώνα.

Ο μεγάλος Μαραντόνα σε συνέντευξη του έδωσε πολές πιθανότητες νίκης επί των Γερμανών και μάλιστα με φοβερές ιστορικές ατάκες. 
Ας δούμε τι είπε:
«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει ότι θα είναι το παιχνίδι της ζωής του. Επίσης γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανηφόρα. Αλλά αφού μπόρεσαν 300 Ελληνες να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε και 11 έχουν δυνατότητες κόντρα στην Γερμανία», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε άρθρο του και συνέχισε:
«Η Ελλάδα έκανε το θαύμα επικρατώντας της Ρωσίας και θα πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό της πνεύμα κόντρα στην Γερμανία, στο Γκντανσκ».
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην Γερμανία: «Είναι μια νέα, αθλητική και δυνατή ομάδα. Όμως οι Ελληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το γεγονός αυτό τους δίνει το αβαντάζ στην δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος πως θα αντισταθούν ηρωικά, πιστεύω πως στο τέλος οι Γερμανοί θα νικήσουν.
Εύκολα θαυμάζει κανείς την γερμανική ομάδα. Διαθέτει νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ίσως και για την κατάκτηση του τουρνουά», κατέληξε.

Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ:
ΕΛΛΑΔΑ:
1 νίκη 1 ισοπαλία 1 ήττα (Πολωνία 1-1, Τσεχία 1-2, Ρωσία 1-0.
Τέρματα: 3-3
Βαθμοί: 4
ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
3 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες (Πορτογαλία 1-0, Ολλανδία 2-1, Δανία 2-1.
Τέρματα: 5-2
Βαθμοί: 9






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου