Δευτέρα, Ιουνίου 25

ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ "2"

ANTIΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ - ΧΑΛΚΙΑ
Συγκίνηση για Λυμπερόπουλο & Χαλκιά
    Μέσα σε κλίμα συγκίνησης στα αποδυτήρια της Εθνικής, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Χαλκιάς ανακοίνωσαν στους συμπαίκτες τους ότι ολοκληρώθηκε η καριέρα τους με τη «γαλανόλευκη».
Οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που έζησαν μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Εθνικής και είχαν σημαντική συνεισφορά στις επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια, έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

     Λυμπερόπουλος: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Γερμανία ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και αυτό το απέδειξε. Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη και διαβασμένη ομάδα. Γι’ αυτό νίκησε δίκαια σήμερα. Νιώθω ευλογημένος που συμμετείχα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και που κλείνω την καριέρα μου στην Εθνική μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Όμως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Θα συνεχίσω να στηρίζω με ψυχή και σώμα την Εθνική ομάδα».
     Χαλκιάς: «Η Γερμανία είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συμμετείχα. Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στους «8» της διοργάνωσης. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον. Είμαι σίγουρος πως θα φέρει επιτυχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιτυχία, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι δώσαμε χαρά στους Έλληνες. Ήταν από τους καλύτερους μήνες στην ποδοσφαιρική καριέρα μου και νομίζω ότι ήταν και το καλύτερο φινάλε στην Εθνική.Από δω και πέρα θα είμαστε κοντά στην ομάδα ως φίλαθλοι και είμαι σίγουρος πως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση θα είναι παρούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου