Τετάρτη, Ιουνίου 20

EURO 2012:ΑΓΓΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
 ΑΓΓΛΙΑ              ΟΥΚΡΑΝΙΑ
                   1-0                   
     Την νίκη με σκορ 1-0 επί της οικοδέσποινας Ουκρανίας και την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Γαλλίας από την Σουηδία 2-0!!! πέτυχε η Αγγλία πριν από λίγο. 
     Η ομάδα του Ρόϊ Χόντζον θα αντιμετωπίσει στην προκριματική φάση την Ιταλία.

     Το γκολ της νίκης για τους Άγγλους ήρθε στο 48΄, με το Ρούνι που εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Τζέραρντ, αλλά και τα λάθη των αμυντικών και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Πιάτοβ, και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Αγγλία (Χότζσον): Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Τέρι, Λέσκοτ, Τζέραρντ, Γιάνγκ, Μίλνερ (69' Ουόλκοτ), Πάρκερ, Ρούνι (87' Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν), Ουέλμπεκ (82' Κάρολ)
Ουκρανία (Μπλαχίν): Πιάτοβ, Σελίν, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Τιμόστσουκ, Γκάρμας (78' Ναζαρένκο), Γκούσεβ, Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάνκα, Μιλέβσκι (77' Μπούτκο), Ντέβιτς (70' Σεβτσένκο).

 ΣΟΥΗΔΙΑ                      ΓΑΛΛΙΑ
                        1-0                   
       Στον άλλον αγώνα του Ομίλου την έκπληξη έκανε η Σουηδία που στέρησε την 1η θέση από τους Γάλλους καθώς επικράτησε των "Τρικολόρ" με σκορ 2-0!!!!!
     Έτσι στην προημιτελική φάση η ομάδα του Λόραν Μπλάν θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. 
     Με γκολάρα του Ιμπραχίμοβιτς στο 54΄οι Σουηδοί θα προηγηθούν 1-0. Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ με γυριστό σουτ στην κίνηση.
     Το τελικό 2-0 θα πετύχει στο 91΄ο Λάρσον σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του με κοντινό πλασέ ύστερα από γυριστό σου του Χόλμεν και αφού προηγουμένως η μπάλα είχε σταματήσει στο δοκάρι του Λουίς.
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γκράνκβιστ, Μέλμπεργκ, Γιόνας Όλσον, Μάρτιν Όλσον, Άντερς Σβένσον (79' Χόλμεν), Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Μπαϊράμι (46' Βίλχελμσον), Ιμπραχίμοβιτς, Τόιβονεν (78' Βέρνμπλουμ).
ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Αλού Ντιαρά, Μ'Βιλά (83' Ζιρού), Νασρί (77' Μενέζ), Μπεν Αρφά (59' Μαλουντά), Ριμπερί, Μπενζεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου