Κυριακή, Ιουνίου 3

11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Γ. & Μ. ΒΕΡΓΩΤΗ»

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Γ. & Μ. ΒΕΡΓΩΤΗ»
     Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία  χθες το απόγευμα στο Στάδιο Κεραμειών το 11ο τουρνουά μπάσκετ «Γ. και Μ. Βεργωτή» που διοργάνωσε ο Α.Σ.Κ. σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ με την συμμετοχή περίπου 130 παιδιών!!!!!!!! τιμώντας παράλληλα δυο μεγάλους ευεργέτες και δημιουργούς των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.
     Έλαβαν μέρος το Δημοτικό σχολείο Κεραμειών, ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου και ο Α.Σ.Κ. με τα τμήματα υποδομής τους.
     Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τον αγώνα προμίνι μεταξύ δυο ομάδων του Α.Σ.Κ. όπου σε 4 τετράλεπτα οι πράσινοι κέρδισαν τους
     Μετά λοιπόν την αγωνιστική δράση και την επίδειξη του πλούσιου ταλέντου όλων των «πιτσιρικάδων» που συμμετείχαν, δείγμα Της πάρα πολύ καλής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται στα δυο Σωματεία του νησιού μας από τους εξαίρετους προπονητές Πάνο Ματιάτο, Γιάννη Βουργίδη, Λεωνίδα Παπαδάτο και Γεράσιμο Μαρκάτο στο Αργοστόλι και Μάρκο Τζουγανάτο στο Ληξούρι. 
     Ακολούθησε η απονομή των μεταλλείων από τους αντιδημάρχους Κεφαλονιάς κ.κ. Σπ. Ματιάτο, Βαγγέλη Κεκάτο και Σάββα Σαββαόγλου, και τον Γενικό αρχηγό του Α.Σ.Κ. κ. Θαν. Μουίκη.
     Εκτός των παραπάνω τίμησε με την παρουσία του την πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση και ο πρόεδρος τους τοπικής ενότητας κ. Ευαγγ. Μοσχόπουλος, ενώ οι κερκίδες ήταν γεμάτες από γονείς και φίλους των λιλιπούτειων αθλητών.
     Η αυλαία έπεσε με την ρίψη βεγγαλικών και την ευχή και του χρόνου να είναι όλοι εκεί παρόντες για το 12ο πλέον τουρνουά «Γ. και Μ. Βεργωτή». Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου