Παρασκευή, Ιουνίου 1

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑΗ

H MAXH TΩΝ PLAYOFFS
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΔΡΑ ΚΑΙ Ο Ν.Ε.Ο.Λ.
Κρίσιμη «μάχη» με τον Υπερίωνα για την μια θέση που οδηγεί στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.










     Η ημέρα της μεγάλης  «μάχης» έφτασε για τον Ν.Ε.Ο.Λ. που φιλοξενεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 2.30 μ.μ. στο κλειστό της Παλλικής τον Υπερίωνα Αμαλιάδας σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται σαν «τελικός» αφού η νικήτρια ομάδα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο που εκκρεμεί (το άλλο έχει κερδίσει ο πρωταθλητής Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ) για την άνοδο στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

     Οι ομάδες έχουν από δυο νίκες, με τον Υπερίωνα στο τελευταίο παιχνίδι στην Αμαλιάδα να δείχνει πιο έτοιμος επικρατώντας της ομάδας του Ληξουριού πολύ εύκολα με σκορ 52-39. Πρέπει να τονίσουμε εδώ την πολύ κακή παρουσία του Ν.Ε.Ο.Λ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι η οποία συνετέλεσε στην εύκολη νίκη της ομάδας από την Ηλεία.
     Σίγουρα τα πράγματα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικά για την ομάδα της Παλλικής στον τελευταίο αγώνα ανόδου και με ισχυρό όπλο την «καυτή» του έδρα να μη δώσει κανένα δικαίωμα ελπίδας στον αντίπαλο του.
     Εμείς αναμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι, το οποίο θεωρούμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στον πόντο με την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. να είναι το φαβορί για την νίκη.
     Ο Μ. Τζουγανάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του Κουνάδη που η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Όλοι στην ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
     Έκκληση στο φίλαθλο κόσμο, όχι μόνο της Παλλικής, αλλά ολόκληρης της Κεφαλονιάς κάνει ο Σύλλογος της Παλλικής για να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό και να γίνει ο 12ος παίκτης του, ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Μ. Τζουγανάτου και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο της αγαπημένης τους ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία. Στην κυριολεξία πρέπει να μιλήσει η έδρα.
     Δήλωση για τον αγώνα έκανε και ο καταξιωμένος τεχνικός της ομάδας της Παλλικής κ. Μάρκος Τζουγανάτος:
“Οι παίκτες από την αρχή της χρονιάς, προσπάθησαν πολύ για να φθάσουμε στο σημείο που είμαστε. Το ήθελαν, το πίστεψαν και το καταφέραμε. Την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε για το καλύτερο. 
Περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα”. 

Επίσης ο Ν.Ε.Ο.Λ. εξέδωσε Δ.Τ. που καλεί τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών. Ας δούμε τι αναφέρει σχετικά:
«Την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:30, ο ΝΕΟΛ υποδέχεται τον Υπερίωνα στον πέμπτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα ο οποίος  θα κρίνει την ομάδα που θα ανέβει στην Α1. 

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση της ανόδου και πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι της Κεφαλονιάς θα στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια μας, όπως άλλωστε έκαναν πολλές φορές φέτος.
Ο προπονητής και οι παίκτες μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα που περιμένουν για να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες όλης της χρονιάς. Εμείς σαν διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην ανεπανάληπτη φετινή αγωνιστική «κούρσα» της ομάδας με τις 13 συνεχόμενες νίκες και – ανεξαρτήτως αποτελέσματος – να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες που απέδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα»!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3η  ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS
 (αν χρειασθεί)
Γήπεδο
Αγώνας
ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου